Cashqueen Dem Find Yo Out..

So Keisha cashqueen robinson a wah really happen? you and di rass fallout DWL, boy di way
how unnu di a gawn we check say unnu di a live gud gud, but the two a unnu a
cuss each other like wow! i guess di rass get fedup and caa tek it no more,
and a wah him a say bout you a go see obeha man? boy a so far it gawn fi keep
man and how comes you a theif out a Macy’s and den hype pon people bout how
much money yo spen a dance. we see di video dem wah you do a chat bout di man a sleep
inna Benz and you a hide him outside a night when yo husband a sleep so u a store man?
Cashqueen guess the truth finnaly come out bout yo and yo vex caa di man lef like yo
husdand did, you fi stop a walk and tell lie cause a di samething u say bout yo husband
you fi stop hype up yo self and low the dancehall lifestyle and go tek care a yo kids dem,
Rass you need fi find low di dancehall gal dem and stop mek dem tek yo money you caa wify
gal inna dance.

19 thoughts on “CASH OUT

1. For the 2nd time? Not something to be proud unnu need fi keep yo business to unnu self, but a who really care bout dem

2. Another result of following a trend, people now a day don’t take relationship serious it’s more of a front in dancehall but some can’t separate the two

1. True but how she still married and go pick up next man? Girl you need to take a step back and focus on your kids and slow down on the party life.

3. Boy Cashqueen Dem a so you a gawn u a so man Dem suga, but no u mi always a see Inna dance wish do rass a wine up Pon so wah really happen ? Front and center Cashqueen.

4. Smh no sah this big stink sour gal nah steal outta Macy’s…. And be hype up in a dance DWL these low liFE johncraws ,shame on u dutty girl.. Ya body ah run left u NO SAH! AND STAY OUT THE PARTIES ya nah look good and ya stay bad EVERYTIME!

1. Bumbo a lie a so Dem waste gal ya gawn but a WAH Mek di Rass run lef her a mus true bout di obeah thing cause if she suppose FI be hot gal an a obeah man FI stay mi RASS dirty gal u caa force man FI stay she wah Inna every dance f**kin their.

5. ol HEN u no tired find get scandal you get yo body done a try look young an a post up Pon everybody ting u no have pickni fi tek care a every night u Deh a dance a who a watch them since the Bobo lef real WASTE Gal

6. Corporate turn dancehall groupe SMH den gal ya no have no sense love brag bout weh u have nobody give a f**k bout yo you jus a piece a PUSSY fi di man Dem u a post up wid GROUPE a how much HOOD yo suck an F**K dutty badmine gal

7. Big crotches Keisha Cashqueen.Dis yah gal yah a f**k from har eye de a har knee to rass, she can’t give har pussy a rest. Always a brag and boast, and don’t have a pot to piss in and not even a window to throw it out of. She de kotch a people yard. Come pon Facebook a air your dirty laundry pon live, and a brag bout you a go get “$1500/month apartment.” But weh the apartment de? You have gal pitney and nuh have a stable home. See she a post pon Facebook har Spirit Airline ticket fi go a party a New York. Try and save for an apartment. You nuh file you taxes? Get you a home for you and your kids.
    Husband lef har nasty rass cause she nuh stop run up and dung a party and hype life. Wukliss dutty whore. Nah tek care of her kids, and a run dung man.
    Nasty dutty gal, me have you file. Get tummy tuck and still full a stretch mark.
    A run up and dung a obeah man a try hold man. You need to seek the Lord dutty gal and repent thine sins.
    The Ras and you husband lef you cause you full of drama, always a run up fi fight and argue.
    Gal like you sick me tummuck. Cause you have gal pitney, and a bring man roun dem, and can’t hold down a job. Walk and f**k man like dog.
    Gal pitney need a positive role model.
    Damn tuff like turbit. Time fi lef the party scene fi the young people.
    :hoax2

8. Da gal ya always Inna mixup nothing naw change bout har she itch up Pon every hype after she no relevant di mount a man weh she tek an still a lie like we no know and if she have har gal pikney Dem a grow fi see she a run road a every party a wah she a grow Dem fi do di same she no realize say hype life a only fi a time not a good example a set for your children but a so some gal stay, she pretend like she got it going and nothing no go so she a kotch all ova di place wid di pikney Dem and a Deh a every dance den a post up like everything gud gal u need to tek care a yo home 1st yo money den di man not backwards she think we no know wah really a gawn she put all har business out Deh fi people know, yes you badmind Keisha Cashqueen we know bout yo

9. Mi rass da gal ya always a gawn bad da shape bad gal ya go do tummtuck an still no shape good she jump from hype to hype till it caan done she have no respect for har self how u fi a run road like you no have no pickney a bounce round all ova di place wid Dem not even have a stable place to put Dem it look like party more important than yo kids Dem every minute you Deh Pon Facebook a tell the world yo business BITCH get yo shit together you always a chat shit about other people an you no right people know bout you and see through you u done a f**k down di place yes you Keisha Cashqueen you try to befriend everybody because you want people think you is somebody yes you are everybody’s gal how you ago act like say you a hot gal and ole age a catch up wid yo DWL you do realize say you have 4 children an you need to set example for them…