THIS SENDER AINT JEALOUS A YOU BOO

Sophia aka Beverley Morris you forget we no you in real life ..stop chat bout people jealous & bad mine you,no job you don’t have bout broke b*tches be hating on you we no you from you was wear synthetic weave thank god for the bleaching cream dem aunty Beverley you ugly no ***syclaat …first picture you favour one tough over ripe yam ..second picture you favour when batty a open up fi lego Shit, London mattress you is nobody fi wan be like old woman Sophia

9 thoughts on “THIS SENDER AINT JEALOUS A YOU BOO

1. SEND I SMELL HATE – THIS GIRL IS NOT UGLY , SHE DRESSES NICE AND HER BODY LOOK GREAT – SEND SHOW YOUR PIC WITH MAKE UP – I LIKE THIS GIRL LEAVE HER ALONE AND GUH PRAY SEND – HEY SOPHIA – GREEWICH FARM PEOPLE DEM LUV YUH

2. She tek unu man and it a kill unu him never want unu else she couldn’t tek him lol unu too much gal look good and hot. Well she step up and that’s good lol

3. Hold on deh…. mi vision nuh blurry tuday but mi glass might dirty….. A di same person dat? :nerd if a di sed person bleach work fi har :ngakak

4. Loooooooooooool no wayyyyyyyyyyyyyy WTF MET I don’t like you I swear DWFL @london&jamaica shut your skin king buddy mouth bout she don’t ugly …she ugly plus tax just because she start bleach that’s why her ugliness no loud up , & as for shape good you need f**king glasses she was never sexy she was fat like a beach wale yes she did look 10 times better after the Surgrey she had done ..now she favour King Kong brother ..nobody ain’t hating on stay bad Sophia cause you look down on people & act like you more than ppl …I doubt the sender jealous or badmine maybe she just can’t stomach Sophia behaviour like myself ,anybody that wwnts DOW need a beat that man is a waste of space ..he loves likes he don’t want nobody all he wants is for you to mind him that’s why he is with you Sophia stop give him & you see how he switch on you

5. SEnder clearly jealous to put her full name.
    Man can mash up unu head eeh that man definitely nuh good or want you if because likes as unu say him left
    Stop mek man clown unu and war with the woman unu gi den duty man ya too much praise

6. MISS STINK PUSSY MORRIS UGLY NUH BBC! KMT BOUT BROKE BITCHES DO YOU HAVE A JOB? IF YOU STOP TIFF HOW WOULD YOU SURVIVE DIRTY GAL YOUR DAUGHTER RUN GUH BREED FI PEOPLE MAN SHE REALLY TEK AFFA YOU BECAUSE A SAME SUH WHEN YOU RUN GUH BREED FI MISS CHIN FADA HIM DID LIVE WITH HIM WOMAN YOU HAVE NO SHAME YOU AND DOW SUIT BECAUSE HIM UGLY BAD! BOTH UNNU MOUTH STINK ALIKE TELL HIM ENJOY HIM TIME A ENGLAND BECAUSE IMMIGRATION AND POLICE SOON TEK HIM UP AND ALL THEM BOY HIM KILL A JAMAICA AGO TUN BACK ON HIM BECAUSE ANYDAY YOU REACH THERE YOU IS A DEAD MAN! SOPHIA KIMISHA KARDASHIN SEH SHE HATE YOU LIKE POSION.