LONDON BREEDER

This man is called chippsy he also likes to be called lord Sebastian he has 4 women pregnant in London he is broke and as soon as they breed he tell them dash it way quick and fast because he’s broke and isn’t making any money he uses one older women to feed him more fool her lady’s watch out.

11 thoughts on “LONDON BREEDER

1. Is that not two different people in the pictures.

The one in the shades is indeed Chipsy.

Chipsy love under gal frock fi tru

2. Mi can’t stand da man yah… U wan see some of di woman him take to mine him. Him stomach trang. U think kwesi bad with ven n dolly, u shoulda see some of the woman chippsy aka Lord Sebastian take. Him have a very old woman (not a big woman u kno… AN OLD OLD granny) and mi ever ah see him with one stay bad white girl. Him in every gal inbox and gwan like him hype and have money, but the man jus want woman to mind him. Ladies, dem man fi get put pon blasts fi true!

3. Mi memba when Sher Rifa aka la Bella Rifa use to deh wit him and always at it on social media. Rifa, how u feel bout this one?

4. Nobody nuh worse than the one dem name troopa from ilford a him bad a walk and f**k dung the place from London to. Country he is a walking mattress and breeding machine a wonder if him Oman dem know @lynissia Monet @jodie sun ran haha we’re yuhbae deh know big ole clown bout bae him still a lie tuh yuh bout a yuh alone him av Pickney fah

5. Met u can’t help locate theses women a full time now dem need fi know what that dirty troopa from ilford duh mi him give me herpes and deny mi and also I need to expose the dirty wretch a me hear seh him have 3 pickney a country (Birmingham) and a full facts too mi done dig up him file him deh with desta ,impeccable lynissa from ilford ) jade, him a f**k her Freind ,Melissa ,Michelle nadine ,Tammy ,Coolie imsurprise the man nuh dead yet mi did try copy a picture but it won’t allow meh