ITS ONLY JUST BEGUN, IN LONDON

A bare throw wud n summer nuh start yet no man dem south London gal yah need fi kool down.dutty f**k stinking joke Kerry weh say she married n still a run down other man cahless gal look how long u n brighteye stop f**k n yuh stills carry cocky feelings fi Dione u n ur whoring fren dem weh walk wid unno P**y pon unno head

When u use to f**k him the hood did small now if grow likkle u n terry want a taste.

14 thoughts on “ITS ONLY JUST BEGUN, IN LONDON

1. Little gal Aby!Everybody done know seh a yuh keep putting up the boy,kerry is his long time friend from jamaica,so stop chat shit little waste gal and guh look fi yuh belly dat yuh dash weh up a brixton hill in 2015.yuh must know a who this,becuz I was there and no nuh shame, yuh a young gal with no pickney and a dash weh belly, remember I see you and you know I did. Worry about not getting another, stressing over gal and man,I did a video yuh in deh, Aby yuh did a cry and dutty brighteye was there.I know yuh knew who this is.

2. true thing man!Get a grip with yuh fool fool story,yuh lock up schoolboy and yuh can’t get that done to brighteye,so yuh a fabricate stories that are lame. Kerry is brighteye friend and her husband is his friend from school.yuh need to find someone else to love yuh or guh play with yuhself and worry about yuh video that dem have yuh inna the clinic a cry fi dash weh yuh belly… Rememberyuh know who saw you there.

3. The part bout kerry walk and f**k pon her husband is 100% true, I don’t know why he continues to even want to be with a whore like this who walk and f**k different man she’s a disgrace even her fren who she went to Jamaica with talk her business how she f**k down deh like dog, kerry your pussy must tired..

4. Kerry is a proper gal fi nuff a unno. Ambition is what Kerry have and what nuff of you is lacking. Kerry have her ring well sort out. Trouble for you Kerry and her husband nah left and nah pull up. Him nah left her him love her. So continue with unno Mix up stories. How you know she f**k nuff. Even if that were the case why is it bothering you so much. A fi her pussy. Learn from dat.

5. oh!So little old looking body Aby cant get over the man,yuh better do,because everybody knows him nuh want a soul,so yuh constant stalking and watching have to stop one day.it’s best yuh did carry the belly that yuh claim from when yuh a breed and all now we can’t see yuh a push buggy,maybe then yuh would have a chance because him nah left him nice pretty babymother fi nuh in the street gal.but this story that yuh mek up nah guh nuh wey.

6. Unno Lowe the Lille gal alone a bad mine a kill the whole a unno cause she always a put up say she a breed the person weh see had need fi send out the the videos n call har owna name to because it look like she did go fi dash weh a belly to

7. Unno a story dem stale because all unno a chat Abby n brighteye still deh n him nuh f**k fi walk n chat n tell ppl dat so unno story lame bout a she a write up

8. Dutty bloodclart nasty gyal Aby come of ah bright eye name, bright eye don’t bloodclart want u stop run dung di rass man. U nuh f**king seet seh di man move on and have him bloodclart nice women weh him di wid now. Him nuh stop talk bout di pretty black girl weh him deh wid get ah f*king grip and move the f**k on. Him nuh wah u dead old tired body leave the man alone.

9. Anoymous u are so right about that Dion is nobody fi compare not even with a dog Dion f**k mam and woman i wonder if she still walk and sell pussy my god Dion she no have no name neither fame a who a try give her a hype long time me no hear nothing about that gal Dion me think she did dead cause all she do walk and take pp man and them no stay with her for more than a week hello