ENGLAND LET DEM ALL OUT THIS YEAR

You stay bad Georgia Binns Aka gege British  a gege rotten u Fi name cause u live in a ppl clothes an gwan like u a hot gyal u batty long like Spanish town road u a gwan like a nuh body fault u cya wear g string memba the soldier boy seh u ***y big dats y him hood couldn’t stand up gyal wid ur color pu**y really nuh good wid u dirty house weh full a dirty clothes and u sheet weh wa wash. ppl unuh wa see weh the jhoncrow live bout she a walk a chat ppl julet nuh clean an  ina nuh class wid the gyal mother if a nuh iesha u pickney nuh wear clothes an memba u rub out Delroy an ackeem bout dem badmine an a Delroy mek him son dead unuh a carry feelings Fi one a the man room a scheme u wa live ina shit house u done the hold a u fren dem all u own sister. memba u did tell the gyal bout reddy dash weh belly wah day an a mine young boy now member u did tell the gyal bout tweety bird man beat har guh an come an bout u sista a drunky u nuh like par wid cause as she smell liquor she tun ediot suh who is u Fi size up u stay bad self. Yuh house soon drop dung pan u cause a old house ppl if unuh have delicate skin nuh guh gege yard u ago come out wid rash not even pan the wall u can Lean a bbc bout u a walk a dun ppl an u stay bad ina real like mi cya wait Fi social media upgrade to when unuh post a pic house an everything show u a talk bout man a England an it na show nuh weh wah say him come u nuh look nuh different from how u look rotten same way live ina u nephew clothes ….

5 thoughts on “ENGLAND LET DEM ALL OUT THIS YEAR

1. Sorry …couldn’t read all that poorly written crap.first line, however says “yu stay bad” and all now I cya see WHERE on this girl stay bad?!!? She seems to be naturally pretty and body set good and she Nuh bleachy bleachy..so after I read that and looked closely I just couldn’t even go any further . SENDER: the HATE is REAL. I don’t care wa this girl do all I know is she DONT STAY BAD. She actually set good. :hoax2

2. So wait there sender, if you are lite skinned, does that means it should have a positive influence on whether your vigina is good or not? It seems that you are one of those slave minded person who thinks, if you are white you are right , and if your black, sTaylor back. Go and read up on your hI story, and start loving yourself, because black is beautiful on so many different level.Wake up, it’s not too late, and along the way, it would be good to start educating your children as well.

3. @Met, I think this is a wannabe British! Di kind weh Neva are outta airport road, but just hijack the moniker!