BE GRATEFUL MATIE

Hide me ID deh
Big up me Matey she deh England a tek the money weh government a give r a send come Jamaica fi tek care a me, ma child and our man
Alicia Turner big up yuhself

8 thoughts on “BE GRATEFUL MATIE

1. Oh ok! So this is something to be proud of?! Sender you sound like on big dunce head gyal. Money has entity, remember karma is a damn bitch! Go and seek some morals, stupid like wow!

2. Hopefully she see this and stop. Matey ah hot up yuh head cause if she wasn’t yuh woulda gwan get the money have the man n sit back n laugh after har everytime di money run.

3. Some really fool fool maties just a crawl out the woodworks from wha day!!If yuh a collect cum n catch,yuh nuh collect ,keep yuh mouth shut n keep it moving!!Sender look n see how yuh dollyhouse a guh mash up cuz dat man gives off a vibes that him will choose cash ova U any n every time!!

4. You chat too much. Should a just gwan hold it now she a go see dis and you and your Pickney are going to dead fi hungry. Mine the man nuh lef you as it seems you don’t have ntn fi yourself but a loud up him ting lol. The time you take a big her up on pink wall you should be looking a job. Only wukliss careless gyal siddung and rely pon man fi mine in these crucial times. Da man deh must know that you ain’t worth shit too coz him haffi fuck else where fi a feed you and you good with it. Good luck

5. SENDER YOU A REAL LOW LIFE!!!!!!

NASTY SIDE CHICKS ALWAYS SHOWING THEIR DIRTY COLORS…..

WAH SWEET YOU AGO SOUR U RASS PRETTY SOON.

BEFORE YOU QUIETLY TEK THE GAL MAN AND ENJOY THE LITTLE $ YOU COME RIGHT OUT A HYPE.

WHEN THE GAL STOP SEND $ ME AGO SEE HOW YOU AND THIS BROKE ASS MAN AGO EAT. CLEARLY HIS $$ NOT ENOUGH TO TAKE CARE OF YOU N YOU HUNGRY BEELY FAMILY DEM.

RUDE
    BRIGHT BOUT U A BRAG!!

6. Anon 7:40pm Hope you get a chance to SYM now cuz u obviously never got enough milk to ur brain!!What makes u think u can come from me when you’re ignorant to the fact that as long as I have the time…I WILL STILL KILL…SYM AGAIN N AGEN!!