WHEN DI FRIENDSHIP EN

Old Gal Krystle Mac is funny how me and you use to chat Terry-Ann bout how the car inna Kevin name but now unu turn bestie!!! Krystle nuh man neva own yu from evening now is night yu f** until yu f**k your (Edited) how nasty is that b*tch nuh have no kid but b*tch nuh have nothing inna america but the 2006 BMX the man over Connecticut yes the same married man weh yu mad over weh nah look pon yu b*tch nuh come fi me guh continue suh yu brother d*ck

9 thoughts on “WHEN DI FRIENDSHIP EN

1. Unoo big and cyaliss like, a one stay bad gyal name Roxy send in di gyal – she an har fren dem did a done har pon fb so she send har een dis a nutten fi send een, kmt

1. So if di gyal wah f**k married man, how dat affect u senda? If a bmx she have how dat affect u?
    Some a unoo dutty ppl love sen in ppl an nuh have nutten to unoo name but piss up mattress, lowe di rass gyal.

2. So wah if she wah grind pon married man how dat affect u senda?
    Unoo set a crosses weh inna ppl business wen fi unoo a spoil. So wah if di gyal have bmx, a still sup’m

3. Is a bicycle she a talk?? A only BMX bicycle mi know. Let’s assume that she’s talking about a 2006 BMW, even so, that sounds like a pretty up-to-date car to me. But what do I know. Silly me. Sigh

4. i can’t stand Krystal what a bbc gyal nuff omg ehen nuffiness a gi weh she was at the front and back of the line. She walk and fren all the so celebrities on instagram fi wah Krystal ??? fi wah ??

The whole set a dem is a mix up the xlcr crew lot of them

1. So wah happen if she wah fren ppl, yah go dead nuh fi har business dat….unoo life sad nuh boxcova…is that dutty gyal Roxy send in gi gyal fi yah
      Senda go look a work

1. big fish Rue Blake is that you again. Krystal tuff face Mac is just nuff and wants to be seen as always. No mi nah go dead cah from yuh see har yuh see mix up dam face tough like board.