WHEN A WOMAN HAVE A RUNNING BELLY MOUT MAN

Met post this I want to make it public bout this gal Jody that lives in (Edited) ina the people them basement fi years. Jody all the money weh u a work u can’t do better? You mek the man give u wrong name and trick you seh him ago give you (Edited) lol he can’t help you sweetie. And that’s a fact so stay deh wait. He said that your tongue 👅 is very frisky and all you want to give him is batty wash even for hours. Jody I’m assuming your trying to suck your way to city hall huh? Silly rabbit. Jody all the clothes them weh u bring go cleaners at you job fi him you no fraid them fire u? Dwayne or mark whichever name he used on you😂😂😂 poor Jody😂😂😂
He showed me the video of you sucking his d**k on greenfield st

10 thoughts on “WHEN A WOMAN HAVE A RUNNING BELLY MOUT MAN

1. Senda and I’m sure him show Jody di video wid u tongue cleaning his ass to silly rabbit ….Any bwoy weh chat a woman wid a next woman a dutty maamma man an best believe him a chat u wid a next one tuh Suh nuh badda feel special

2. Hold ur head up Jody cuz officially we know u could never be the worst!

Something about your radiant smile mek mi spirit tek yuh…gwaan thru Jody! !

3. Senda di fact dat him like all dem battywash sumting deh fi hours check dat rass deh…. most real man nuh even wah yuh go near dem ass yea. lick out first den yuh stawt push tings in deh……. looooooooooooooooooou! yuh a f**k him fi him a show yuh dat doe an yuh watch and bash di next gal whey a dweet dont lol When yuh shoulda run di suspect looooooooooooooou again… Dis is a loooooooooooing triangle here.

4. This is a joke nothing but the man want jody and dont want you. hard working girl no question asked bitter betty go wash you baggy dem and low Jody.

5. Jody dem sound hurtttttt…. Sender u pass suckhood, u a devour buddy ..
    Jody a nice good looking sexy fat gyal

6. Weed head Jody weh f**k fi weed ? Ole junkie the people dem man nuh stop pick bar up and drunk har every pick him pick har up she haffi buy gas lol dem young gyal yah fool you f**k. Letter gone into immigration gyal