WHAT A KARMA

Met,
please post & hmid:
how it feel fi know seh yuh last baby fadda sleep wid yuh 3 friend an thats why yuh an dem stop talk an yuh have bare new friends now? yuh sleep wid nuff ppl man so ow it feel now it hapen to u?? talk truth. yuh last baby faddah the one who u seh have money sleep wid nuff girl. him always give money to girls like the bar tender ah the club him ah mind. lesson learn to leave ppl man alone cah karma reach u. 

7 thoughts on “WHAT A KARMA

1. When you dish it, mek sure you can tell it because one thing I know about them tables, is that they certainly will TURN!

2. Nuff ppl mon she sleep wid and it true har bf have money and love spend on gyal but him sleep around alot. Him eva ah do road an party or deh ah him club wid him friends. Mi always see him.

3. If the last bf drive the white car really ah the bf him ah sample lol. girls just start talk to him true dem hear him run money

4. This girl need to leave this young lady alone she need to talk about how her job lock her up for steeling there stuffs the young lady was with him before her n they broke up then he went to her then he went back to the young lady who he was with n they always going back… your just a nasty lazy bitch u also fuck his room mate plus others girl u need to stop cause the young lady don’t see u so just keep on fuck down the whole a Hartford Connecticut

5. Listen the last baby fath could ah any1 man to how she move. Only 1 claim to be the last 1. If it’s him unno ah talk, the 1who have him birtday at the club wah day, him always deh wit freaky an loose gyal. Ppl talk an dem have it seh him nuh like use boots. Hartford small an it’s easy for ppl to know ur business when yuh gwaan away. Too many hype man an gyal. Just cool it an build quietly.

6. The boy run money yes but him and his friends hype yf. You can tell by how all of them boy deh act especially around the Hartford girls. You can tell that the boy not used to tings so the fact that these girls love f^** any guy wit money pay him mind him gwaan a way. Mi hear how girls chat him and him friends and the girls dem just love the attention. dem nuh like him or his friends dem only use them to get tings.