WAP WAP WAP…. *RED FLAG OUT OF ORDER*

18 thoughts on “WAP WAP WAP…. *RED FLAG OUT OF ORDER*

1. KIM IS A HYPOCRITE… FI HAR COMMENT/POST/STATUS ALWAYS A CONNECT BUT SHE NUH FI DELIVER DEM DEH MESSAGES… IT CYAN BUN MI FI HAR YUH SI..

2. :ngakak This sweet me. Red flag fi dem.

If you driving Benz and don’t own a house? Red flag
    If you and your Child sleeping on one bed and you showing your bloody bottoms? Red flag
    If you mumma have to cover her sofa with plastic because you bring Tom, Dick and Harry in har house and a ride out har sofa? Red flag
    If your man is a community dick? Red flag

and the list goes on and on……..RED FLAG

3. Kim bex cuz dem stop par wid r kim need to stop watch out dolly front kmt Kim u were the odd one guh find a man before year end! U too free

4. kmft she always a trow wud, ca see seh she can’t fight. bitch your crowd is you so stop thinking you are better than them because you are just the same or maybe worse with your man face and man body.

5. This bitch is just the same as dem, a tru she tuff like man d man dem more tek to dolly dem,mek she move har rass, kmt

6. But how unu know who she a throw wud pon??? it could have been me dwpcl but Jah got rid of & spare me the heartache of that uneducated whore I once known for a brief period of time so no red flag fimi hahaha coz that pussy a feel it now. kim mi love all yu status don’t stop post dem of red flag fi yu

7. @Kim, MI WAAHN FIGHT YUH!!!!

@Anonymous 12:33pm, MI HAAAAATE YUH! LOL

@Anonymous 1:03pm, Dolly dem CAN NOTTTTT FIGHT either!

8. A this mi call kettle a cuss pot seh it bottom black, Kim a true Dolly nah chat to u mek u dam bitter, show u company a tell u who u are, you are the same dog of a dumb ting. Kmt :malu :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak