TERRIANN YUH BABY FATHER A SOMEBODY MAN AGEN?

Terrian few Years ago u breed Kevin and try tek him from Mellissa and look how you get the shitty end of the stick you really go put yourself in a situation like that again? Omg Girl thought that would a wise u up!! Now u go breed and you know the man have him woman you did think him ago leave har fi you? Two pickney and you and none a the daddy dem no want you. Terriann you’re a pretty girl but you ghetto and low! Gwan loud up the man business pon Facebook you idiot you!! Uno stop mek social media get the best a you! Any man tek you up after this a dog like you as if uno have problems the world haffi know. Ps the man nah lef him baby mother so go with the flow the only thing you can do is put him on child support .

2017/09/image2-4.jpg” alt=”” width=”450″ height=”212″ class=”alignnone size-full wp-image-177907″ />

11 thoughts on “TERRIANN YUH BABY FATHER A SOMEBODY MAN AGEN?

1. Gm all,special gm Sender,

Mi tiyad fi tell unno of the importance of using proper grammar when unno a send een he sey/she sey story. Usually di bad grammar mek unno nuh sound credible…anywayz ..sender a who yuh sey breed Kevin ?I’m sure Guinness wants to know the world’s first n only breeding man!!

Sender a 2times now she bruck yuh foot n box yuh pot off a fire..first with di breeding kevin n now this time she a get n nah do di breeding with yuh nice clean man eeh goodie!!?? :siul :hoax2

2. Oh by the way Terriann it’s YOU’RE OR YOU ARE NOT YOUR* dear.Unno tell dat yute fi lef Terriann alone if sumpn go so because the level of evilness she hinting at nuh sound normal! !

3. She look like a hog, she is so disgusting always a try look hype aff a man , nice girl? Her PERSONALITY stink, always a carry her PERSONAL life on social media and am sure this hog have self esteem ISSUES

4. Suh yaaaa @#$& ppl man an really go breed fi ppl man an den a cuss public afta yuh wrang bang from early… sum gal fi have sense man…but mi know a wah..more time it look like ppl like di Chase and di feeling seh Dem a sleep wid a next gal man Suh dem breed cause dem tink dat ago Tek di man… an it wurk inna some cases…but not in dis one hun. Ha! :ngakak :ngakak mi a laugh cause poor ting she a hurting mek ppl man breed yuh an tuh di left yuh.

5. When Di man dem a style Di gal dem it sweet some unnu same one weh a bawl how terriann mouth nasty. Woman mouth and wit a dem strength low Di gal mek shi vent. Unnu a gwaan like him woman a win cause him breed terriann and still with her, btw, didn’t Kevin go on to breed another girl with Mellissa? So wah unnu really a hype bout? one big set a man mascot

6. Terrian body flabby flabby like har new baby father name Kymarley she did have up him picture weh day. Terriann f**k down Atlanta she and Dovey Magnum and run come back a Hartford come breed fi the people dem man. The loud and ghetto and to who a seh the sender fass if she never put har business out there nobody wouldn’t have it fi chat bout. This isn’t a English class talking bout grammar kmdt