TERRIANN SHAMELESS BAD DOE

Met can you believe the two most whorish gal dem in a Hartford a tek two sisters man! Marsha upsetter and Terrian turn friends now because dem have the same enemy. Marsha how u fi f**k the girl man and she was u friend? U no tired fi tek people man and hype bout it? You tell me how Jimmy wife wuk obeah pon you and mek you loose you baby dem how you lie suh? A bout 3 to 4 man you deh wid right now you walk and sell f**k and su*k like dog. You tell me how you sister Sasha man a theif and scamma as him use to sell T mobile phone and how she a sadamite she su*k off all a har friend dem. Marsha u a suck u nurse friend Porscha dats why u no like Wednesday. Tracy fi pay fi acid u r(( u too wicked!! As fi u nasty drainage hole Terrian!

How u love mix up so? U breed fi Tracy sister husband and a hype pon the gyal u no shame? Him never post your pickney yet!! Marsha a years now u a war and a try tie jimmy and a chat bout a him wife a dweet u love obeah u no see seh a pure obeah u wok gal! U a wicked mi a wait pon the ok fi dash out some info pon u. As fi you Tracy stop hype up the man as him wrong fi look Marsha to!! Is a dash a poison Marsha want! Terrian I don’t have nothing more fi seh to u! You a Hartford mattress u no date single man! Once a man have him woman a dat u want fi start hype but MEK MI TELL THE WHOLE A UNO B**H IN A HARTFORD DIS! Mi not even gonna seh it!! Uno tek gyal man but with respect hide n f((k and keep quiet!! Marsha a big f***y day!

4 thoughts on “TERRIANN SHAMELESS BAD DOE

1. Shut the fuck up whoever writes this,JIM IS A HARTFORD COMMUNITY DICK,who he doesn’t fuck a who nuh want him,stop blaming Marsha alone,JIM WALK N GIVE EVERYBODY MONEY ,which bitch gonna refuse money stupid ass,fly everybody out, it ain’t no secret in Hartford so why y’all behaving like it’s news, ADDI SUCK EVERYBODY PUSSY N HIM HAVE A WIFE!! Bitch please !!! Stop justifying what these men do!!! His either unnuh kick rocks or shut d fuck up! Dumbass!!!!