TANIA STOP CARRY HAR NAME TO LINDA

I want everyone to know about this big woman as mi and har was friends and I had to drop har as she too bad mind and love obeah. She has slept with most of the (Edited) in Hartford CT, new York and cali. (Edited) As a big woman u fi stop it a set example for you 3 big Kids you and you daughter no supposed fi inna dance . All you son the amount a $ weh u spend a obeah man to get him off the case it no pretty . Tania u no tired fi man come a you yard only at night and leave before day light? You son told my daughter that “mommy only have company at night. Boy u life sad. Tania when the man weh u meet a Sunset carry you go Holiday Inn to sleep with u and u seh how after u reach home u p…. no stop scratch you and run go doctor poor u. The new man weh u a f**k lol the tall black one lol u run go do hiv test lol one granny can’t have so much mileage. But on a,serious note we were cool and u a cool gal but u life style mi can’t deal with. And felicia told me that u no stop tell rudian nuffi f**k fi free.stop it gyal . Fix you levity before disgrace come down you.I told you mi ago out you as you no stop.carrmy mi name to linda

5 thoughts on “TANIA STOP CARRY HAR NAME TO LINDA

1. She carry yuh name to Linda but yuh need fi tell Linda to run her cause it seems like all Linda do is ….. “Listen Linda Linda listen Linda listennnnnnnn”.