KP SEH SHE GLAD SHE NUH INA DEM LEAGUE

0 thoughts on “KP SEH SHE GLAD SHE NUH INA DEM LEAGUE

1. umma just sit this rite here while the others add the many name to the league list:

granny basement league-

thieving league-

monkey see monkey do league-

suck hood fi brandname league-

bad credit league-

hype wid welfare league-

1 room inna smaddy house league-

floss wid ppl champagne league-

but them partner before dem pickney league-

:travel

2. KIM TALK TRUTH BUT KIM IS A BIG HYPOCRITE… AS LONG AS KIM A WALK WID DOLLY AND SWEETS DEM BEEN A DO ALL A DI ABOVE SHE FLING.. SO SHE ONLY A GUH SEH SOMETHING NOW CUZ DEM DOH CHAT? KIM GUH SIT YUH ASS DUNG. YOU SOUND LIKE A OOMAN SCORNED…

3. the amount a time she dey dey a worry bout which league people inna she fe tell wi if she is a part of the transgender league.this bloodclaat gal tooo fuccing nuff.worry bout u rhatid self and tap watchg out people business ole long neck ass tranny.she too extra man.

4. bitcch talmbout she lowkey.how quickly we forget when we were in the same league u now a chastise.har hype run out so now she want pretend like she mother mary. #girlbye #longneckass

5. same ting mi seh KPW. Thank the Almighty I’m not in the fake body, tuff face, sadamite league… Good morning!

6. Kimberly don’t forget

* Nyam out one another crotches league
    * Aliexpress shopping league.
    * Drive in the back of rented Bentleys league

Woiiie KP…..Tell demmmmm (although yuh a one a dem) but tell demmmmm still. Dwlll

7. MORNING MET AND METTERS

KP I ALWAYS KINDA LIKE YOU, BUT YOU ARE A BIG HYPOCRITE YOU CANT BE FRIENDS WITH PEOPLE AND HATE THEM LIFESTYLE. DOLLY OR SWEETS RECENTLY POSTED THAT VERY COMMENT “DEM NUH INNA MY LEAGUE” DON’T THROW ROAD LOVE JUST TELL DEM HUNNY LIVE UP FREE YUHSELF :salahkamar :salahkamar :salahkamar :salahkamar :salahkamar :salahkamar COME OUT THE CLOSET WITH YOU FEELINGS LOVE

8. Dolly over On the gram stand side a her Ferrari ..so she really gone f**k a man a left Kwesi well knowing that likes head boy a gooda him pimp har out