HARTFORD RIDE DONKEY SHOW DUNG

8 thoughts on “HARTFORD RIDE DONKEY SHOW DUNG

1. Whole a dem nobody deh a Connecticut ah str8 freak!!! The man dem love lick batty n love BEG GALLLLL fi Fck out dem battyole dem stink like .. Kim and all her friends Shawn sharp freak dem out from 19 oh long dem a Smaddy? Fi all d Fck dem a Fck from when and STILLLLLL nobody knows them nobody cares !!!! Dem chat each other business like wah an den pretend to be besties but dem really a nam out each other pussi kmt stay bad nuh bbc ! No matter how much brand and how much makeup and surgery y’all still ugly shape bad n can’t dress SIT DOWN shut upppp and stop hype !!!

1. Kim fuk her best friend man.

Sandee fuk all of big yard men them

Not siding with none of them.

Sandee and lacey a 3sum queen them

So sandee stop acting like you a goody good

2. You all stay there
    Sandee a tek a lot of dick in her ass for it to get big
    one of my male friend told me how Sandee love it