CONNECTICUT HOTTER DAN NYC FI DI SUMMER

Met mi wah done dem two gyal yah. Mi bredren a fren Lornette and tell me how the gyal a undercover sadamite and a rub crotches wid Tracey . The two a dem mix up and carry new and because  Kadine no ina a the mix up and nastiness Lornette give har notice and evicted her from the tenament yard weh she rent. Lornette you is a wicked b*tch you fren late pon har rent 1 day and by the next day you run go court house like a you a landlord. A nuff things me know but mek sleeping dawgs sleep. Tracy you big and stink like wid you little ugly man weh u haffi a hide behind you in a dance as you know seh Marsha Trensetta a hot a gyal fi u. Tracy you shape like a ship !! You ole illegal immigrant yuh! Bout u want war gyal over the ugliest man in a Hartford!! Kadine should a poison uno two dutty bi*ch!  Lornette a hope u start wash you baggy dem and stop pile dem up now! The bathroom upstairs stink a dutty draws!

2 thoughts on “CONNECTICUT HOTTER DAN NYC FI DI SUMMER

1. Dat deh girl deh know know seh Lornette and nobody no gree fi long as she badmind and no like nobody but har pickney dem. All har mumma she cus when she ready . Har sister and har rent the house and dem did haffi come out lef har in deh. Gal miserable and torment like wah. Twinny she a chat uno business a road she nuh like uno she seh uno sell pussy .

2. Dem gyal yah nasty and dirty baddd inna Hartford,suck dung and fuck dung all type a insects to bloodclat and say dem a hot gyal when a beer kotch dem kotch a gyal yard dem nuh work dem live offa government and praise clothes and shoes… me so bloodclat glad how me crabit cause me quick fi jam a gyal inna har eye so me stay far.. clean up unu dirty act Hartford roaches … sick stomach no fuck