WHILE LIKKLE MISS IS AWAY WID TANYA MAN………

12 thoughts on “WHILE LIKKLE MISS IS AWAY WID TANYA MAN………

1. Likkle miss is naturally pretty but her body stay like cottage cheese and love mind man,,Tanya foot big and ugly and her mouth big and wide look like joker when she smile … Two ah them don’t make one though

1. lol, anybody who have to put that them in a name brand store has no sense and suffering from depression, just like spice, when she a buy gucci the brand dat dont even like black people dem a put it up. Nah lie black people especially jamaicans are one of the stupidest set of people on the earth. while some of us have sense most have no damm sense. u see how them a brag now and put up things, i hope when dem sick dem can find money fi pay hospital bill and tek care a dem health. sender people live them life the way them want just like how no one can tell u which man to take, then u cant tell dis lady, slut, whore or animal what and who to tek either. U can know people dat ghetto, uneducated, have no class lol. as u see dem and the way dem act u can tell hahahah. poor things

2. Tanya is a nobody.when she use to deh wid waggy and he went missing.waggy bredda put her out and she was homeless she did haffi go spanish town go cotch.Then she go deh wid some young buoy.Big woman like that and dont even own her own house.worthless bitches.

3. At wifee where is waggy? Is waggy dead or alive? Which young boy she tek up is it poochie. She was/is the one that manage Waldie money.
    That is a next topic