TANYA WHY YUH CALLING DONNALEE?

0 thoughts on “TANYA WHY YUH CALLING DONNALEE?

1. The wife should just stop. Cause at the end of the day she dont know what the baby mom and her husband have. They have a child together thats a bond that no one can break not even the marraige cert. Man lie he could playing you both. Stop the foolishness on social media cause the feds watching. You two might just get the man in trouble if he a hustler and you both will end up manless. STOP IT!!!

2. I don’t get it. Tanya and the man leff. So what di problem here cause it doesn’t seem to be about the child it seems like Hercules carrying koki feelings. What’s that about. A man don’t want to take care of his kids just leave him alone and let the law deal with him. Tanya need to go sit her old ass down and Donnalee need to stop following up her nonsense. Kmt. Yawwnnn. I’m tirrrreeeedddd a unu now.

3. Tanya need to leave the gal and man alone if him move on low him mek him gawn. Everyday she a war and call the gal phone dem say she look like a fool

4. When you guys see Donnalee throw word on her ig it’s because the calling and the texting not to mention to voice mail a gwan long time, Tanya live on Donna phone send threat and just a chat a bag a things this is not the first occasion, so before you call her trouble maker remember there is 2 side to a story and there is a lot of things Donna don’t say, but sometimes you have to stoop to there level man and let them know them self. My advice to you Tanya leave Donna alone cause the only drug mule here in real life a you, and if you keep pushing that topic you ago lose remember that.

5. Tanya if you really on social media and make page about drug mule and a call the gal that in Internet you luuu big bloodclot time especially since we the bee a seh about your madda a true, you ten too far and me know for a fact seh a week you sell all your bloodclot life few make a living you take it too far I don’t give a f**k how much trouble the gal give on her ig, I went on her page go look and then on your, but it’s clear that you turn informer and a big man clown fe really take it there, nothing how much people get lock up with the same shit that went down a New York with your madda my family members was involved too and affiliates cut, so this really hurt me… any bloodclot reach you now you deserve, kamar fe beat you bad Gweh.

6. Tanya if me were you mi would leave da likkle whore deh,causen seh she a roll wid di biggest informa deh bout Dawny…a nuff ppl gone a prison cause a she…beware…yuh know wah unu stop hype bout man cah di whole a unu a sell drugs..f**king fool unu unu,stash dem all a unu so unu stop

7. im so happy donnalee give it to you rass one good time Tanya I hope you go sit you ass down now you and you tiad body friend them, long rass time you a walk and a trouble her , you deh a very party a go on mic a throw word and hype up Inna video light a long time you card fe get mash, next one me want them hold a beat up a the big breast one Tameka every day you live on Tanya page and cosign shit you don’t know how to mind your own business, you next in line for a bus ass

8. Met everyday Donnalee post on her page a trouble the woman. how a she have the man now an thing sany woman woulda get mad. Tanya yu is a big woman the man never tek care of his kids before yu run go breed so why child support now? Donna yu fi stop the hype cause si yu put the man business out deh even if Tanya did threaten seh she go post thimgs yu go jump the gun an chat dumb f**ks all of unu! at the end of the day yu get a one man an a hype yu fi calm.

9. Yuh si how toya stay bad stash an ar fren dem a run come diss tanya,a hope unu all a look out cah di whole a unu same circle di feds ago come fah,unu si wah happen to simone man dave.donnaflee stop throw wud bout man yuh man clown yuh di same ting di man do to she him wi do yuh worse don’t be dumb chile.an if yuh did have any real fren dem woulda talk sense to yuh…if yuh live in a glass house don’t throw stone,cah yuh so call man is doing illegal shit…go sit dung yuh too rude tanya bring yuh roun an tek yuh to ar yawd an yuh go behind di woman an tek ar man…stop trying to make it look like di man neva want tanya,when unu tek ppl man all of a sudden unu talk bare tings bout di woman dem…she need fi give yuh a proppa rassing…yuh an toya stash she need one bad mixup bitch…every dog have dem day…just wait

10. You see how all a unu hot fe donnalee now I see seh a just hate and jealous. When unu a talk talk facts the first person go on internet go talk about illegal shit was Tanya she mad at her baby father and go put up how him have Donnalee a send box a she put all her baby father business out there not donnalee so now that donnalee address the matter and tell her the truth its donnalee who a the trouble maker? All a unu Dutty badmind people need fe run weh.. When Tanya deh on her Facebook a kill the gal unu have nothing to say, when she come on the same pink wall come call her drug mule , nothing to say right? Yea a now me see a donnalee unu hot fah.. It takes two and I’m sure the girl Nuh crazy fe a defend her self for nothing….. Unu two face Atlanta people need fe bun out from yah… Me know unu see Seh the woman make page a call the girl drug mule unu really didn’t want her to address that and tell Tanya her mind?

11. U”LL UNIMPORTANT PEOPLE HYPING UP THIS LITTLE GAL FOR NOTHING.NOBODY DIDNT KNOW HER UNTIL RECENTLY AND WHAT HAVE GOTTEN INTO HER HEAD ONLY JAH KNOWS.U CAN TELL THE INTELLECTUAL CAPABILITES OF THESE IDIOTS, CAUSE A SMART PERSON WOULD NEVER DISPLAY SUCH NONSENSE ON SOCIAL MEDIA.AS FOR THAT BLK RUSTY LOOKING MAN THEY FUSSING OVER HE NEEDS TO PUT A STOP TO THIS COMEDY ESPECIALLY IF HIS LINE OF JOB MAY NOT BE HONEST.YOU ALL NEED TO BE USED AS A BAIT TO CATCH FISH.EVERYONE TRYING TO PROVE A POINT THESE DAYS.SO SAD.IM NOT FRENS WITH NEITHER BUT THERE IS A TIME A PLACE FOR EVERYTHING.

12. Doglee if God was like man him strike u, when da girl ya cal down u phone mi a tell u, u a strive hard fi ratings but bitch MI NUH MEMBA U NASTY COBWEB TROAT RASS, MI CALL U 2X FRM MI FIND OUT U A JUDAS & ADDRESS U BOUT WHT DA F**K PEOPLE TELL MI U PUT UP & SO WAS THOSE BLOODCLOT PHN CALL THAT NIGHT CAUSE U GO PON IG A CHAT & MI MEK PAGE COME ANSA U NASTY LIAD SLIMMY RASS & WHEN U DELETE & BLOCK ME MI CALL & MEK U KNO A FAME U A LOOK PON IG & RATINGS OR ELSE YOU WOULDNT BLOCK MI, U HANG UP MI CALL U U NUH ANSA SUH MI SEY WEH MI NEED FI MEK U KNO ON U VM

13. AT THAT TIME CAUSE A DAT TIME MI MEK IG JUS FI ANSA U LOW LIFE RASS & A THAT TIME U DELETE MI SUH STOP PUT UP LIAD POST BITCH. LONG TIME GUTTER RAT STOP MEK IT SEEMS LIKE I EVER CONFRONT U OR THIS SHIT IS ABOUT THAT WASTE NASTY MAN CAUSE I WOULDNT WALK & MI HAVE IT 3 DIFFERENT TIMES IN A MI WATTS APP WEH HIM A SEH IF MI WAH ME & HIM DEH BACK & MI CLASS & DONE HIM, BITCH U VIOLATE & FI ALL U POST DEM WEH U PUT UP ON SOCIAL MEDIA U OVA VIOLATE SUH A THIS A MI N YOUR TOPIC NOT NASTY DUNCE BAT 5 SHOES DESPERATE BAD MIND ZIGGY WEH A TRY FI BE SOMEBODY CAUSE HIM WUSSA DAN SOAR WID MAGGIGE, IF I DID KNOW WHAT I KNOW BEFORE I PREGNANT FI HIM, DA RUBBISH DEH COULDN’T EVEN SMELL MY DRAWS CAUSE MI A CLASS NOT WASTE MATTER THIS IS WHY I DON’T F**K WITH U ON INTERNET MI NUH ONLY HAVE PARTY AND WASTE PPLE ON MI PAGE ALL KINDS OF GOOD UP PEOPLE ON IT SUH BITCH U A TALK BOUT TROW WORD ON SOCIAL MEDIA THAT IS NOT MY STYLE BITCH & FI ALL THE TIME & ENERGY YOU USE TO FUK WID ME ON INTERNET I WISH YOU WOULD USE THAT ENERGY AND FACE MI BITCH, U TALK ABOUT MI SON & CHATTING BS ABOUT MI GOOD GOOD MOTHER SUH U DONE KNOW, DON’T 8 BECAUSE UR MUMA PUT U OUT AT A EARLY AGE FI USE U MOUTH & PUSSY FI A BATTA FRM STATE TO STATE OR THA BIG PUSSY HOLE BUOY DEH WEH HIM MUMA ABONDON HIM & GIVE HIM WEH TO HIM UNCLE FI GROW SUH NOT BECAUSE UNU MUMA TREAT UNU LIKE PUSS KITTEN PLEASE TEK MI GOOD UP MOTHER NAME OUT UNU COB WEB MOUTH YES SHE DID WHAT SHE DID TO PAVE THE WAY FOR HER KIDS & FAMILY SUH WE NUH AFFI FOLLOW, SHE REALIZE THE CONSEQUENCE GAVE UP & GIVE HER LIFE TO GOD SO 8 FI UNU MUMA WEH INSTEAD A DASH UNU WEH PUSSY HAIR SHOULD A KILL UNU AT BIRTH CAUSE UNU BOTH ESPECIALLY DA BULLA HEAD BOY DEH NEVER GET MUCH PARENTAL LOVE CAUSE AS FI HIM NEITHER MUMMA OR PUPPA WAS INVOLVE IN HIS UP BRINGING THATS WHY HIM ACT LIKE STRAY DOG & DUNCE AS A BAT

14. Mi deh a Wallstreet a ny with my accountant fi go pay uncle sam yesterday after 5p & thts is whn mi hear unu bring me up ya, but positive before negative, unfortunately doglee what u are assuming you shall continue make a jackass out of your self but weh mi chat bout u is weh da dead dog deh seh as u seh mi a big woman & mi grown enuff fi chat, DO YOU KNOW ABOUT STOCKS AND BONDS IRA & SO FORTH NO BECAUSE YOU DON’T HAVE THE KNOWLEDGE TO BE AN PROGRESSIVE INDEPENDANT WOMAN & THE LEGAL GET RICH ROLL AS WHITE PPLE & MYSELF DO, SOME STOCKS IS AT A 100$ TO 1 GO BUY A SHARE IN SOMETHING THEN U CAN BE IN MY LANE BOTH U & THAT DESPERATE TIEFING BAD MIND BABY FATHER OF MINE CAUSE I’M EDUCATEDTED ENUFF & HIGH CLASSED SO I MINGLE WITH PEOPLE IN ALL DIFFERENT LEVELS & STAGES IN THIS WORLD

15. Thats why I choose my friends very carefully and very careful who I make come to my house. People choose who you bring in you inner circle carefully especially if you are involve in certain activities and especially if you know the individual is not on your level….You donot have to make people know all your business illegal or legal so they can turn round and trace you with it.

16. NASTY DOGLEE I HAVE BEEN FLYING FROM I WAS 10YRS OLD & NOTHING CAN’T STOP MI FROM FLY BITCH IS NOT ME MEK UNU AFI DRIVE 10HRS FRM CHICAGO BACK & FORTH ALSO FROM L.V TO AZ BITCH NUH MEK MI TALK DI TINGS DEM WEH U BLABBA MOUTH MAN TELL ME BECAUSE HIM A ASK IF MI WOULD A TEK HIM BACK MI KNOW HIM NO DOUBT HIM A CHAT ME WID U TOO CAUSE THIS IS HOW HIM FEEL LIKE A MAN BECAUSE HE IS A PUNK ASS PUSSY THT PLAY WID FEMALE MIND FI GET HYPE & GET DEM FI DO WEH U A DO U IS NOT DI 1ST, DON’T U SEND U PIC TO ANOTHER BITCH WEH HIM AVE A USE TO & I KNOW OF A NEXT 1 WEH HIM FRIEND TELL MI BOUT WEH ROB HIM & BRUCK HIM WHEN SHE FIND HIM OUT BITCH U ARE IN FOR A RUDE AWAKENING, MEK HIM MAKE U BE FRIEND WID ANY MAN FRIEND WEH KNO HIM FRM SHY TOWN & MEK HIM FUC WID DEM, DEM WI MEK U KNO DI HOT MESS THT GERMS IS THIS IS WHY MI GLAD ON THE LAST DAY OF NOV MI TELL HIM IT DUN, CAUSE MI TIRED A TRY WID DA ANIMAL DEH WID HIM DIRTY MENTALITY, MI ALL LINK HIM IN A PARTY WID MI GANSTA FRIEND SUH DI PUSSY CAN ADOPT SOME YARDI & MANLY STUFF, BUT ALL HIM DO A WALK WID HIM LICENCE TOOL A GWAN LIKE HIM A HARD CORE WHN IN A REAL LIFE A PUNK, A GAL STRENGTH HIM AVE & A PACK UP WOMAN BOUT RIDE OR DIE WHN ALL HIM A DO UNU A RIDE/USE & WI PAY A BILL BITCH, WHEN U TALK ON SOCIAL MEDIA MI LAUGH OFF A U LIENG STUPID ASS. HIM BEG MI FI CONTINUE WID HIM PARTY CAUSE HIM BUY UP A LOT OF TINGS FI IT, MI DID ONLY A TRY WID HIM CAUSE A MI SON SAKE BUT HIM BAD MIND & ENVIOUS, HAVE MI UP AFTER MI SELL 1 OF MY TIPPA TRUCK A JA. & WAH MI LEND HIM MI $ & NUH BUY BACK MI TRUCK, MI MEK HIM KNOW HIM A MI SON FATHER I WILL AVE U BACK BUT U CAN NEVER COME BEFORE ME, WHEN YOU DON’T DO WHAT HE WANTS HIS SYCS IS UR NOT WID HIM, WE WAR MORE THAN WE GREE CAUSE HIM CANT PRESS MI, NUH PET SHOP NUH ROUND YA, EVERYTIME MI LEND DI NASTY NESS MI $ A ARGUMENT FI MI GET IT BACK AS IF HIM TINK MI A UNU MAN DUPPY FOOL HIM AFI PAY UP MI BLOODCLOT FUTHERMORE HIM SALT LIKE PETER HIM JUS NEED FI GUH PATCH TRAIN TIRE AS HIM ALWAYS A SEH

17. Anny, this bitch know nothing about my personal life if your not my friend of 10yrs or more u cannot come in my world, i live to learn mum not only learn to live the bitch pick me up outside we know each other a couple months thru another person we hang & talk on phone sometimes but there is levels in my life hun, this bitch doglee a worry bout me mi never tell this roach fi can’t live life & fly do weh she feel like, TOP COSMOTOLIGST & HAIRSTYLIST & di man dem weh f**k her seh she dont even ave 10 steady clients owe apt rent now she move gone a Conyers she is a puppet on a string also a f**king yoyo, di bitch nuh know when dem a drive most times a she come out a di car go buy gas him a chat to me suh bitch mi know u roll i choose to loose that zero & a log on to a real man, mi nuh need fi run up in a nothing like mi desperate neither do I need to published what’s going on with me now, mi is a adult with 2 kids and if i don’t respect them they won’t respect me, mi nuh careless like unu, doglee gwan walk & gi out di restaurant flyers i guess this is why you seh a urs when the place rent in a him muma name & go ask tracy weh use to work deh rent & bills a gi headache, greyhair & bald spot thts why him a imitate mr clean hair style dumb bitch ass gal mi sorry fi u wah frighten u kill mad man, him suh LOW BLOODCLOT LIFE 2WKS AGO A BEG MI FI LEND HIM MI $ A JUST TELL HIM DRINK BLEACH & DEAD BUT ANY WEH IT FI COME FROM U AFI GI MI SON DI LIKKLE POT SCRAPPINGS WEH U PLAN FI GI HIM CAUSE HIM NAY GO PON PAUSE OR CHILD SUPPORT YES A THAT MI TELL HIM 1MTH & ADD NOW SUH U BITCH WEH A PUT UP 1 MONTH TALK LIKE A YESTERDAY TALK GO BEG 9 LIFE LIKE A PUSS CAUSE U SO 2000 LATE DUMB BELL

18. Who put up the darney comment, mi hear that from mi baby father mouth this is why when him & her did a mingle before i move a Georgia him tell me & seh him a avoid her & she beg him too much, darney can fix both him & doglee cause a dem in a her ball game mi nuh mix wid pple, mi sorry dem neva run doglee file gi mi dung ya before mi did up & about wid this skettel weh hide & sleep wid di pple dem man in a dance hall and pussy hole ziggy u nuh wah mi talk ur family nastiness pon fb suh make sure you look at my decent well respected lady like mother character & look at ur mumma own & mek da bitch deh know di next time she mention my mother name before mi c di bitch u skeleton a come right up ya cause i don’t care neither do i fraid a buborassclaat lot of none a unu, doglee after your mother done dash har pussy out a start go a church u better go follow, & nuh bitch nor nuh switch can’t mek mi run go nowhere or hide mi a legal tender. Stop go keep party pon Internet & type out u joints come a party come tek a breether PARTY NICE E SEE, COME MAN STOP PLAY A FOOL ON SOCIAL MEDIA DI SAME HOW MI CALL U & TACKLE U PON PHN WHEN YOU PUT UP U BS WHY U NEVER YET CAN FACE ME IF U THINK MI OFFEND U???? LIKES mek u feel special & comments sweel u head? That nuh mek it u is just a f**king trouble maker with a bag a mouth & when pple mek after you a tek bolt title.. Mi SHAME FI U LAME ASS…. WHY UNU WORRY WHO OLD, UNU LOOK LIKE POLICE A LOCK UP PEOPLE WHEN DEM OLD & A DO DEM IN A LIFE UNU LEAVE ME & MY OLD LINKY DEM NOBODY NAY CALL & BEG OR BORROW FROM UNU…

19. That gyal donna just come pon di scene an a act like she belong..dem too f**kin bright she an di ol bruk foot one toya all she mi cyaan wait fi when it tunova….mixup an chat ppl like shit..a she an dem a come a write fi dah whore deh an dem eva a chat tameka like tameka a worry bout dem,when unu see ar step to ar,stop talk bout someone pon intanet…a good fi tanya she to cah she deh roun di whole a di fake f**k dem an si di likkle scatta teeth whore gone sleep wid yuh babyfada,but tanya mi nah lie him not hot mi granni always seh anyting too black nuh good…him look burnt up fava when zinc rusty..tanya yuh can do much betta

20. Tanya. Go way and lowe dawney Dawney nuh have donna hole Dont blame the gal. Gawn think you can play with dawney. You think a donna lee you a play with. Dam outer order.

21. You love call up people name bitch dawney name a the right one you fe call, now you just open another can of worms and that me a let you know… You sound miserable like you ole. Look like you feel like you a press dawney … Try that shit with donnalee but think bloodcloooot twist with Buju baby mother

22. Tanya you need to go write a f**king book, my God for someone that said they don’t care about the man you surely a pure out you heart, go have a seat now and rest yourself cause the rate you going you might have an heart failure.

23. So you all hyping up a whore that hang out an drink with di woman an den turn roun sleep wid di woman babyfadda?No morals that shows you how unu stay..disgusting.

24. so caroline beatings di lick dem weh yuh get weh day yuh nah learn?smh yuh too bloodclath nuff leggo offa dis yah an go mine buck teeth bugsy

25. Nasty Doglee u still come back up ya, This boring di pple dem tyad a di foolishness on ere, STOP WRITE FAKE SHIT FI GET ATTENTION & TELL U FRIENDS DEM FI PUT IT UP YA CAUSE MI NAY STOP ANSA & SAY IT HOW IT IS..STOP WASTE MET TIME IF U WAH IMPRESS GA PEOPLE KEEP CALL & LIE TO DEM CAUSE AS LONG AS U COME AT ME MI A ANSA. MI can see YOU ARE SO UNHAPPY LEAVE SOCIAL MEDIA ALONE & STOP DASH WUD FI GET ATTENTION, IF U WAS HAPPY U WOULDNT TEK TIME OUT ALMOST EVERY DAY FI A DASH WUD. EVERYTIME MI ANSA, U SEH MI CAN WRITE A BOOK- MI CAN WRITE 2 BOOKS & I SHALL ALWAYS PUT U IN U LAME LANE WEH U BELONGS CAUSE U IS A SOCIAL MEDIA LIAD. AS I SAID WEH DI PERSON SEH BOUT DARNEY MI HEAR THAT FROM MI BABY FATHER BEFORE MI MOVE A GA. & HIM SEH SHE BEG HIM TOO MUCH & HIM TEK WEH HIM SELF FRM HER— NOW UNTITLE DOGLEE U LOVE COME UP YA COME IDENTIFY OUT WHO PEOPLE A TALK CAUSE U NUH AVE NUH TITLE DAN LOW LIFE PUT N PLAY & NUH BODY NUH KNOW U SUH U A LOOK A SOCIAL MEDIA HYPE. EVERYBODY IS THE WRONG 1 DOGLEE BUT ME A DI RIGHT 1, YES I AM, THIS IS WHY U GET UP EVERY DAY A DASH WORD ON INTERNET ATL PEOPLE KNOW CAUSE DEM DEH PON DI 2 A WE PAGE DEM NUH BYASS DEM A TALK DI TRUTH, DO YOURSELF A FAVOR AND GO LAY DOWN BESIDE THE DUMPSTER & GO WID THE GARBAGE TRUCK TODAY CAUSE MI TIRED A DI INTERNET FAKE SHIT WID U.

26. Trashylee chat di truth, u phone calls weh u put bout u a huk while me a call a suh it did boring that while u a suck u a delete mi comments under this same post on u ig, ave time fi block di page weh mi make fi u & also ansa my phone call & when mi a done u bout u post u hang up, bitch u too fake, I CARE RASS ZERO ABOUT U & DI MAN A HIM KEEP ME INFORM & I NEVER YET CALL U ABOUT THAT WASTE MAN SUH SET IT STRAIGHT, U VIOLATE DN’T PUT MI KID OUT IN UR SOCIAL MEDIA FAKE SHIT SO STOP TALK ABOUT THE MAN CAUSE WHEN WOMAN WAH MAN DEM NAY TALK OUT DI TINGS DEM WEH SHE KNOW A TRUE & HIM AGO UPSET. Doglee live in a 3drm in Conyers that is where u ave a key for not the 5bd house in dekalb county weh di man, muma & kids live u go deh not live deh-anyways who cares a ga. People u a impress u nay impress me mi know di truth so as i say call dem & lie dnt put it on Internet Cause u too fuking fake & desperate fi attention, You seh u MAN HAVE 6KIDS CORRECTION BUUBU ITS 7KIDS, DOGLEE TEK MI ADVICE DO WEH U A DO WID DI MAN BUT STEP BACK AND TEK A SEAT WHEN IT COMES TO ME, MY KIDS OR MOTHER ON SOCIAL MEDIA CAUSE MI NUH RAMP IN A DEM DEPARTMENT DEH. NEXT WEH MI DASH WEH MI NUH WAH BACK OR IT COULD A HAPPEN ALREADY.✔✔✔ THANK YOU FI TEK THE WASTE BAGGAGE CAUSE MI DID BEEN SAY, FRESH BREEZE & PROSPERITY FI 2015, SALT PETTA FI GWAN.

1. Aaaaaawwwww Metty, give her a “vent Tanya vent” post where she can get it out…..She seems upset bawd and need to get it out or it can become a mental issue.

Tanya let it go you deserve happiness and this seems to be burdensome!!!

1. Same so Puerto, same so. Met go hol yu coach! Gwan Tanya…vent, bury this bullshit here and keep it moving.

Dis seems like a back stabbing event and dirt bag babydaddy affair in one.

27. @carolyn bean, mi ago ask u 1 question you was the bed & the pillow, or a u push in di hood. Mi done talk…cause I know trifling people is everywhere… UNU DON’T STOP SEH SUH… DWRL

1. Tanya u dont have to ansa all whey dem a say because people whey know u know what is truth from lie so u leave it right desso until she and di man bridge collapse den u get your laugh

28. All this foolish needs too stop Tanya socalled beat donnalee okay done to be real Tanya should leave her baby daddy alone n his girlfriend now move leave them alone na man

29. TANYA WAT GOES AROUND COMES AROUND MI GYAL…LEAVE DEM BE AN NUH BADDA LEN HIM NO MORE MONEY..PPL FI STOP BE FAKE AN STOP ACT LIKE DONNALLEE IS A SAINT SHE NUH STOP DROP WUD PON TANYA AN TANYA NEVA ANSA AN NOW SHE ANSA UNU A RUN COME CHAT..DONNALLEE AN AR FREN DEM..NASTINESS UNU GO AHEAD HUNNAY HAVE THAT MAN HIM JUST NUH MEK IT…TANYA FIND A HOT MAN NEXT CAH DAT BOT DERE NO NO NO NO HIM TOO RUSTY MAN.

30. Tanya i agree with Met…I live in GA and am not a regular on the dh scene but i believe you…These people in the DH scene in GA are not genuine… you need to be careful and take way your self from them. The whole a them are backbitters and hypocrites. This is because they have nothing to aspire to except where the next party is. Dont trust them…not even those who you think is on your side now. Dont take their threats lightly. A large % of the DH scene in GA are informers. Tanya all the best.

31. Nasty Tanya me just get the news plzzz tell where an how me give away my son to uncle tanya weh her pussc tongue come me like geese nasty Tanya weh inna your house duty drawes a hang from one corner to the next nasty Tanya a who you really call nasty red teeth gal me stop see my period wen me fifty years ago me no have nothing to nasty Tanya with the one an half pussc draw tanya me neva did interfear wid you me only seh don’t come a business place with no problems so comes

32. An you a come call me nasty you have take dead man affah me nasty gal me have two son any caah tell nun a deh who den fi f**k cause me a nuh Billy goat mumma fi mek them f**k me, me tell you fi move on cause the move on so know what now go an get yourself some false cocky cause the man down gone left you now so anytime you want seh to me don’t go on social media an say it come face to face mek me see you red duty teeth dem!!! Nasty Tanya !!!!an me want you tell me how much puppy me give weh an to whom you know me give them to so anytime you see me messages you get back to me or come face me cause me nava did trouble you!!!!!

33. Promise met & the others mi done but this is my last comment, mi nuh need fi see nobody any wah see me know weh mi deh, sue can’t see, spell muchless fi write & unu can’t come ya come pretend shit, unu know a true mi a chat, ziggy come a farin & abondon from muma to him seed dem suh unu nuh draw mi tung, a go 3yrs now unu come America because people beg him fi bring unu ya!!!! You sue only come as far as mi living room suh if u did see dirty draws y u never wash dem u nuh see how old you is & you a di helper up yah, you must know how mi pussy tung stay cause u son a pussy tung specialist. Mi nuh rude to you mi talk di truth & di truth hurts but it’s not a sin. Mi done & ova with pink wall now ketch mi on a next speed, come talk all weh nuh go suh now cause di truth hurts & i CARE ZERO. Mi nuh get up & disrespect people this is not how I was grow mi give respect until people disrespect me, suh seh weh make unu happy di truth hurts but hush don’t blame me blame unu life style

34. Lol this funny tanya really abondon us baby love get your facts straight with or without my father I would be here my mother is the main one That sacrifice herself to let all her kids get an ten year visa. so baby love get that straight in your head if you want bus up your libatty pon ppl bus it up don’t bring we in deh ever thing you talk about is kids I an secondly yes sue should be an helper for us sorry you don’t you have one to help!!!! Lol bout abondon yes me father all over the globe now so what I guess all those libatty you busing about him ever body know that’s ziggy an so what tanya!!! The greatest thing we don’t hungry we nahh sleep outta door the amount things you write up about me father you should be ashamed of yourself me promise me self that me will never come on pinkwall but it’s ennuff with his kids in it an all talk bout abondon Really lady come on now!!! You talk about his restaurant, his house, his mom, his woman. Really lady come on I guess you say you have bigger an better things to do that come on pinkwall an create a mess off your self. Everybody know this ANNA texting!! I don’t care what you people has to say only thing am saying you say you over him everyday but it don’t seems so to me cause your here writing an Lipping about this man everday, that’s my dad an I don’t what anybody has to say about him. thats a man an a man has to do what him has to do,

35. I have morals and I’m so full of love and respect just got a call from this jhn cro man mother & kids, i know yall not involve as yall say & didnt disrespect me, & especially the kids we have a bond, but if this dog trash didn’t call my mother name i wouldn’t go this far and if this nasty man stand up as a man & tell this internet idiot to stop seek attention & throw words then my tongue wouldn’t narrate my fingers to write but again as i promise everyone. I’M DONE.

36. But wait…. waa happen to kush billy… wasn’t he claiming u as wife Donna lee??? wasn’t he warring wit man ah road because you was sucking up Cocky like ur name did miss hoover? The way u love nyam cocky… Tanya did not have a chance… smdh

37. Sue me know u from Spanish town..Dutty sue u tek all handcart man from Spain and if dem offer u a bulla u lie down same place that’s u Neva have time for ur kids to send dem to school dats y dem so dunce. N a call tanya nasty u put the n in nasty big long time sue. Unu look like when duppy a come out a cemetery. Big up tanya u nuh run bout ur a classy woman leave waste matters to time. Sue go bathe n brush ur teeth n stop by the garage or the duco man fi get a paint job unu black n nasty like. Fly by day n pitch by night unu a falling angel. Get somebody read Dis cuz unu can’t read. Abeeeeeeeeey….only God can help u stop go obeah man that’s y u look so gwaan trouble me family n a nah stop read out u deeds. Helper gal sue. N u donnalee cocky termite Ziggy hood soon dead. Lol tanya u large a yaad n abroad don’t mingle with the dead plz.

38. Tanya leave the man and him mother alone. The man did have him woman his pickney mother whay him deh with and live with when you force you way in him did live with him baby. Mother and you take him away and try mash up the gal life so now a so it go. Lowe the man mother unu too outer order that why. The the boy hold you mek donna lee beat you other day sue a the man mother. Cause she tell youto leave her son and him woman and run you from her shop when you come out deh fe war with donna lee you a come war with the grown woman remember you muma wasnt any saint. Drug dealer are not saint and the mount a manshe gi way from john shop and saschi crew

39. All who a chat just come outta a the shop come talk to me cause this one bagga Lipping nahh go no where.lol this sweet me

40. Listen, this done and over with, please mi a beg who ever a continue fi done!!!! Mi tired a this waste talk,cob web throat doglee anything and company you a look you nay get it, people stop give doglee her joy & party on social media, it nuh need fi continue leave negativities alone positive we a pre…

41. Sorry but any day him hold me mek donnalee touch even a strane a hair, unu will hair the outcome, suh come wid fax not lies duppy bats.. mi did stay deh as mi move ya until my keys come in my hand & sure enuff no baby mother wasn’t living there, unu nuh need mi fi talk why she move, come chat facts to me not fiction bitch. As i said IT IS DONE, MY INTENSION IS NEVER TO DIS SUE BUT TO PUT DEM 2 LOW LIFE DEAD DOG DEH IN DEM PLC. MI TIRED A THIS NOW SO DOES OTHERS DOGLEE U & U FRIENDS DEM NUH HAVE ENOUGH.

42. TANYA TELL DONNALEE GO SUCK HERSELF SHE USE TO WORK WITH THEO BURNETT AND HIM WIFE AND WAS F**KING HIM AND SHE FRIEND DI WOMAN LAUGH AND CHAT WITH DI WOMAN GO OUT AND BUY DI WOMAN LUNCH EVERYDAY EVEN BRAID HIM DAUGHTER HAIR DI WIFE TRUST HER AND SHE F**KING THEO BEHIND WIFEY BACK POOR WIFEY DON’T EVEN KNOW SHE F**KING HER HUSBAND DEM GAL DEY NASTY AND CRIMMY AND FI KEEP WEH FROM U MAN SHE USE HER PUSSY AND HER MOUTH TO PAY HER RENT SHE DROP ON HER KNEES AND SUCK HIM DICK WHEN HIM WANT IT. HER BODY HAVE TO MUCH MILAGE JUST LIKE BABY NAH HOLE MAN BIG OLE WORN OUT PUSSY CAN’T OLE DEM HIM TINK HIM HAVE A PRICE EVERYBODY DONE TOUCH DAT.

43. TANYA TELL DONNALEE GO SUCK HERSELF SHE USE TO WORK WITH THEO BURNETT AND HIM WIFE AND WAS F**KING HIM AND SHE FRIEND DI WOMAN LAUGH AND CHAT WITH DI WOMAN GO OUT AND BUY DI WOMAN LUNCH EVERYDAY EVEN BRAID HIM DAUGHTER HAIR DI WIFE TRUST HER AND SHE F**KING THEO BEHIND WIFEY BACK POOR WIFEY DON’T EVEN KNOW SHE F**KING HER HUSBAND DEM GAL DEY NASTY AND CRIMMY AND FE KEEP WAY FROM U MAN SHE USE HER PUSSY AND HER MOUTH TO PAY HER RENT. TELL HER BODY HAVE TO MUCH MILAGE JUST LIKE BABY NAH HOLE MAN BIG OLE WORN OUT PUSSY CAN’T OLE DEM HIM TINK HIM HAVE A PRICE EVERYBODY DONE TOUCH DAT.

44. Carolyn you really want to get in dis. bugsy Carolyn tell pPl your cock little on you cannot read dis bitch is a liar.she just want to come in our circle and get information.Shannon Toya stash donne lee she is no friend to you