TAMARA GOODAS TEK SMADDY ELSE MAN

Hey gnite here to address this little owl. @Tamara Goodaz. U no tired fi come pan pinkwall. Pinkwall sick a u. But still ppl this girl still a f**k wid ppl bad bad bad and me afi Loudd ar up again caz me jus want her know Greg weh use to f**k her or weh a hide and f**k her now while she still a f**k her baby fada and all kind a selector and promoter still a f**k… This a a rotten hole gal going around flopping her hole like flip flops. Body shaped barrel like and gal black dutty badddd. U fren dem no rate u girl caz dem ave u round dem an a bare fly pitch in a U stinking head.. Not 2 mention between u leg weh black and wet n drainy n fly egg a grow between u legs…. Ppl be aware🚫❎❌… Very toxic stay far… .. Fattest blob and man teif… Ladies watch uno man. A long time Da gal ya walk and a f** dung and germz dung d place.. Go take care a you 2 young baby dem. Dem need u worst this time a dem life.

6 thoughts on “TAMARA GOODAS TEK SMADDY ELSE MAN

1. No man, the way how yuh describe har, if she can thief yuh man yuh have bigger problems and far worse friends..