KEISHA IS A NEXT ROUND A LIPO OR WHA?

0 thoughts on “KEISHA IS A NEXT ROUND A LIPO OR WHA?

1. Then Met a one month nyammy kid need FI nyam n fat up back lol woooiiiieeeee Keisha say 1 month ooooooo if a lafff a pop right up :ngakak

2. While Devon in a prison a nyam Grits and stale sandwich :ngakak This Gal is a real real poppy show.

3. Keisha u too damn extra,if u did want fi be lowkey u shouldn’t upload nuh video pon u page.Uno scream fah attention weh nuh necessary.Remind mi a Sylvia weh a complain bout people not liking har pics suh she ago stop like theirs.Like WTF,how many likes u want suh fi u damn camel toe,1001???

4. But a nuff man keisha did a tek while Grammy was away,suh shi nuh need 1 month cause er hole was being worked on, poppy bloodclaat show yes, all er fren den man shi tek.

5. Suck pussy big red love attention and her stay bad black friend bout engage to be married and still a sell pussy

6. Suck pussy big red love attention and her stay bad ugly friend sherika big red said she engage and still a sell pussy

7. so many documentaries out there hat have solid evidence to prove this is how so many black women contracted aids because they love hat thug gangster loving so the men are always in and out of prison and as soon as they come out, the women welcome them with open arms raw dog to nut in them not knowing that alot of these men are down low.

8. weh uno worry if the gyal tek man fa or if she ago catch aids worry bout the man dem weh inna unnoo madda big nasty ole and come offa ppl name. The girl just happy say her dutty man come out .and she and her man ago lock down and dont want to see nor hear things like this from ppl. so thats all while she at it she will get fatter and look like ms piggy.