DANGER MARCUS BIRTHDAY BASH PART1

0 thoughts on “DANGER MARCUS BIRTHDAY BASH PART1

1. danger marcus u look very nice. look pon ugly big nose tamara goodaz lol. lady in white looks very nice. long jaw big chin jimmy special cut mi yeye next! big up self sean priceless with him harlot whore neicey. lady in black dress and stilettos looks very nice. kar sha spit shine u ashy ass elbows drunk bittch. toya stash and her 3sum crew. girl u donkey knee caps boney bad lol. dainty simone big up uself but don’t ever take another back shot pic. keisha platinum u shoes ugly bad.

2. Dutty seetdeh you are such a trouble maker go get a f**king life. leave the ppl them alone. everyone came out and represent to the fullest and had a good time why your nasty stay bad self had to come on here and chat shit bout ppl. go get a f**king job.

3. GRAMMY OOMAN KEISHA PLATINUM BIG AND FAT AND SOUR (SIXTH PICHA WEARING PANTS). YOUR INSTAGRAM IS A LIAR!!! ALL YOU DO IS APP YOUR PICS FI LOOK SMALLER. YUH FAVOR MS PIGGY NO LIE..

4. The twins…wah dem claim to fame…cause poor ting dem cyan buss all now. Bounti u cyaan write one good song fi dem man.

5. Jimmy not special why yuh look so old an tuff yuh outfit dem neva look good yet.Yuh a try too hard an too much fakeness gwan like yuh got it…broke, fake wanna be’s..question yuh nuh married why yuh a look di girl man fah…smh

6. Pink leave the girl alone she have look like ms piggy fi true but she have her things, and she well educated and have up her things america and yard so gone chat!!! what do u look like Pink???

7. Dutty gal leave ppl alone yu look like dog shit and a trouble ppl. the gall better off than nuff a uno!!!!!!!! wanna be fake ass ATL grazzmites. She fly weh she want go buy weh she want buy so WTF??? all you do is sit on your no job ass n watch pppl life go get a job big ole gyal and leave the gal and her pig head ugly shoe and her ensees name. BAD MIND IS ACTIVE

8. Diutty Kara a cah stand di bitch walk and borrow clothes all over a who fah outfit that u hab on now dwl and love carry news n chat ppl

1. her friends sey she use to do the same thing a florida. walk and thief fight over man and borrow people clothes. always drunk and she is a terrible mother. kara u friends always a chat u business

9. you atl ppl is a hot mess, uno need fi look better, look at ny celebrities we stay good you guys dont have no money?????/ the best looking one is toya ever stay good cannot hate you tunnn up bad girl but the rest uno look like donkey draw brakes lollllllllllllll ,bird drop feces,vomit and disgrace to the jamaicans

10. you atl ppl is a hot mess, uno need fi look better, look at ny celebrities we stay good you guys dont have no money?????/ the best looking one is toya ever stay good cannot hate you tunnn up bad girl

11. Anonymous wat r u saying.. Stfu if u cah even write a proper sentence unu just love talk bout the man woman suh y u mad y unu nuh talk about whoring Chevy weh nuh stop sell har body or stay bad Kara weh love wear ppl clothes and tek ppl man. Y’all bitches lame as f**k!!

12. didi jump in a river and drown caa a who u a chat mi have mi ged a no mi say nicey tink enu a hear me hear say she frozy a dat me say and a next ting me say is that toya ever look good so weh u wan do ehhh