BOGLE BABY MADDA STILL A WAR OVA DI MAN?

mi cant believvve say DogLee and Tanya Instyle still ah war over little buddy Ziggy. We di people tried of unnuh now. All yuh Toya no Stash me di know yuh ah true troublemaker from long time, but yuh show yuh true colors lastnight. Toya all like yuh ah draw line up. Dem shoulda lock di whola unnuh up and dash weh di key

27 thoughts on “BOGLE BABY MADDA STILL A WAR OVA DI MAN?

1. Damn!!!who is the girl in the 2nd pic in the white!!??She can get 3/4 of IT!!!Mi lungs to BBC…I can’t breathe !!Who IS THAT GIRL!!!??

2. Toya start that shit every minute bout she ah tek microphone. She too mix up and bad mind. Go worry bout yuh gay man and stop worry bout next man buddy

3. unno leave Toya Trash wid harstay bad self shi tell harself seh shi a mash up di place donkey knee Toya

4. Toya trash weh just start buy name brand & seh she a name brand queen & 5 Italian item mi Eva c har in 3 red bottoms 1 Gucci bag, a socks we she wear WID a $30 plastic shoes 1 Giuseppe’s. I don’t know if wearing name brand fit u Toya dulcemina donkey trash. Mi notice you stop Tek picta front ways wid u two foot stand up facing di camera, sumady need fi lick off da big glasses deh off a u horse looking face wid u nose ole open like di jackass Dem a Caymans park. Unu like start trouble an run fi police.U trash weh u nuh tawk how u man did live WID di pretty Browning & bcause him lef u u lock him up & set up u kids dem fi beg him come back r dem dun wid him fi life… Trash dem see a unu a dash wud pon mic & tanya seh unu nuh more dan she Suh she a tawk up to. Mi neva deh deh but everybody seh a unu a look trouble WID di gal.

5. Nuff time mi tanya pass donnalee met & no argument. Mi hear seh tanya ave har man a New York & hardly stay a Georgia. Dem fi loww di woman if she nay f**k WID dem & if tanya ave har man she nuh fi f**k wid di gal edah. Donnalee is a known trouble maka from long time when she a hide & a Tek off di man dem in a di dancehall reggae scene. Donnalee & Tanya it fi done now man but it look like di man nuh wah lef none a dem. Suh unu jus live loving if a Suh. Sharing is caring DWRL

1. Hi choose a different no matter which variation u put it inna that name is taken. ARE U NEW HERE??????

6. What a way unu make Instyle and her friend them a fool unu, them always a f**k with donnalee on Facebook and delete them post when she answers back and step to them , them draw fe bible verses and play saint , Tamara good as a she start the f**kery with donnalee on Facebook Wednesday after Someone tell her she look good a sliver and White , Tamara go make comment about if the people Them a joke, when everyone know she a she a run the gal them for them money now, cause she always simple and look good too me. and as soon as donnalee tell her about her self back ,Tanya run in, nothing nah Gwan fe tanya and her friends so them just a hate, if Tanya did have man has she fake it on Facebook and seh she wouldn’t a Worry if ziggy really married donnalee or not… Tanya u and u friends put this up why u tell Met the truth what really happened out there. me hear seh Donnalee show U her Marriage certificate and u nearly drop down, cause u nuh stop walk a tell people how the girl was lying, Wonder weh u ago do yah now… Dwrl

7. @anonymous yuh must be one of Dog Lee flees and ticks bout Tanya drop dead. How har fi drop dead when God nuh readi fi har Yuh ah idiot. Ziggy ah di same one who say Dog Lee mumma beg him fi married Dog Lee cause she nuh straight inna Merica. Poor Dog Lee nuh have no documents in Merica but she ah hype. Mek mi call ICe tomorrow ah yah so nice

8. Call ice on donnalee and make she call Ice on all a Tanya friend them and family and u see who ago get deported quicker, me know fe a fact the girl have paper work cause all the job them she work u need ssn fe them, she got my sister a job with one of here company so me affi rate her big time for that.. and if unu did smart unu won’t listen to Tanya and her friends them foolishness everyone know u can’t sit any state broad exam for any career if u don’t have a Ssn or work permit.. so do unu research the gal have her Cna long time and a master in cosmetology go do unu maths.. unu old gal just love hate that’s all don’t like see a next female unlift them self.

9. Woiii a ya Suh nice but Dem seh di man tell him friend Dem seh a lie him nuh married. Lolli dat can be true because she still live wid har mada & mi kno somebody weh him a talk to a NY when donnalee pregnant & she seh him seh is donnalee mother & family call him and beg him fi come a di baby shower bcaus him & she did lef becaus she lock him & him doh tawk too highly bout donnalee is bcau of di little girl mek dem continue talk, him sorry fi har, She is very childish & loud. Anonymous tawk truth donnalee & har friend Dem guh pon mic a tawk how Dem bad & dem did a fuk wid tanya nuff people mi hear it from Suh days why she ansa. Me would a ansa Dem to have mi man or not. This stale now di 2 a unu ab kids fi di man. Donnalee wud out a Rd see Ziggy a kill u wid bun & days y u miserable a Suh di girl weh him did a rum ram punch u dung in a dance a Georgia. If him is a cheater him always aguh be a cheater Suh u aguh wah argue wid everybody & dem see u can’t fight. Twist up knee trash dem see a u push donnalee till she all guh fi get lock up becau she put har body out a di car a scream fi get tanya attention when she siddung in a the car. But how did topic seh fight & my investigation seh no fight senda unu bad enuh

10. @lolli a So me know u a hater if a So be it and the girl a get her shit together why unu have something negative to say, atleast she smart and go breed for someone that can help her, why u Tamara never do the same she gone go breed fe married man weh nuh have no paper him self not to mention Dovey them gal deh u call hype and just f**k everyone and still inna the same position. has for the comment about ice unu so iliterate look how much people deh in the states and don’t Striaght and most are your friends and families but y’all f**king with other people about ice. I can’t stand unu.

1. @Anonymous it kill yuh wah mi say come beat mi nuh. Gal bout she ah walk Wid marriage certificate bring green card oh she have none. Ziggy same one chat the gal business so nuh get mad. She dun know ho she deh widah cheater.

11. Smh head here we go with another asshole talking about calling ice! That’s the only thing y’all have over people these days, who gives a f**k about who straight from who not? Y’all fe gweh straight… Some a them a live better that y’all and have somewhere fe go home too a Jamaica.

12. @lolli if u could read the statement was stated ” drop down” not “drop dead” boy oh boy y’all hot fe this young lady, its so sad how y’all grow women act amongst each other. Very sad

13. How tonya fi look wah she already av kmt and how Donna ah show up green card marriage certificate my gyal memba say yuh nah good till yuh good easy Unuh self visa neva keep nobody ah foreign mind yuh tun deportee gyal wit di idiot behavior

14. Like the sender said “WE THE PEOPLE ARE TIRED OF UNU !” Come shake up and find a new partner fi war wid now. This story line old and petty. Mek di young girl lie in peace now (Ziggy nah claim har fi true) and mek di big ooman idle in peace cause the two a unu a fight over man and a di man unu fi a fight cause him did know weh him a do inna di beginning kmt. Gwan bout unu business now man.

15. THIS BORING AS FUK. DI PEOPLE DEM SEH DEM TIRED A DONNALEE A TEC MIC A DASH WUD & A MASH UP DEM PARTY, DONNALEE STOP IT YOU ARE A MOTHER NOW ACT LIKE ONE. DEM SEH TANYA NAY TROUBLE YOU IF TANYA IS SHE FI STOP. EVERYBODY A BIG WOMAN FROM UNU A TEK MAN SUH AGE HAB NAT A TING FI DUH WID DIS. WHOEVA A START DI TROUBLE IN A DI PEOPLE DEM PARTY UNU FI STOP. DEM SEH DI MAN IS A CHEATA DONNALEE DEAL WID HIM DON’T ARGUE WID A NOBODY IT MEK U LOOK BAD, NOW WHAT DIS MAN DOING ABOUT ALL DIS. HIM AFFI DEAL WID DI 2 A UNU CAUSEN KIDS INVOLVE UNU NEED FI GROW UP. EVERYBODY KNOW DONNALEE HAVE SS BECAUS SHE DID MARRIED BEFORE FI GREEN CARD & IT NUH COME THRU SUH ME LIKE SHE SHE KEEP HERSELF OUT A TROUBLE UNTIL SHE GET IT COMPLETE. ME SEE DONNALEE SEH SHE A GUH CANADA FI DI SUMMA & SUMMA ALMOST DONE SUH PEOPLE IS NO FOOL. ICE IS IRRELEVANT BUT MENICE TO SOCIETY NEED TO BE OFFA DI STREET. DONNALEE SISTA RUN OFF PON HER VISA SUH ALL THIS ICE TAWK FI DEAD. DIS YA TORY OLD AS MI SEH IF TANYA & DI MAN DEH BACK HIM NAY LEF HAR ALL WHEN HIM MARRIED SUH UNU LIVE LIKE 3 HAPPY FAMILY CAUS UNU A DUN BABY MADA ALONG WID DI REST A MATE DEM. ALL SOUTH SIDE DI MAN HAB WOMAN THIS IS JUST TO SHOW ARGUING & FIGHTING IS A WASTE TIME. STOP BRING DI FOOLISHNESS A PARTY PERIOD. UNU BEAT DI MAN CAU HIM NAY STOP GI BUN.

16. @Just say not a tanya drop down cause nobody nuh c you paper, shakara seh she couldn’t see it cause it dark.. but me hear seh tanya come out a har seat & done donnalee & di whole place tear dung when she seh di man seh donnalee nuh Huck him good like she is har mouth good & she move on Suh any certificate she wah show she fi guh show di man weh a disown di marriage cause him tell she & nuff other people seh nuttin nuh guh Suh. Sorry mi neva deh deh. mi a guh off a wah a few people seh who was there & a video. But done. it nuh needed a stale news. Just share!!! Sharing is caring kids involve

17. Unuh,fool fool so what how many times unuh, see dog shit on her ig,and fb,troubling Tanya and har,Fren, so what if Tamara,say she wasn’t best dress everybody opinion is different me and Tamara no fren,but me see nuff time them on them page troubling , Tamar a, dog shit must go weh, you reggae scene people must stop be so unfair , nuff time unuh,see dog,a trouble the gal , dog so hype she and her trash , Fren, a bet if Tamara did in the club that trash,donkey face wouldn’t start it . I know Tamar a and that trash,don’t have no fuss, so why she go take Mike.

18. Uno vex cause Tanya have di man! she tie him that’s why uno really mad. She see uno and still don’t see uno. But wait gyal fi get wa dem a look fah soon. Bond over title Bitch!

19. Ziggy is a long time whoring dog. He used to be with one of my friends in Chicago. The man f**k nearly all of the girl associates. Even the retarded ones get a slam from him. This man cocky must be tired by now!