WARNING TO MISS DIRTY GIRL

***When uno figa it out uno nah go shock nor surprised…di choot when it come out a hope Jamaica can hold she***

blinditem
Met I met this celebrity at an institution uptown n she a check me out when me drive in the place.I hailed her n she smiled,so I said jokingly that me n her fi go mash a works a Terra Nova and she said yes sure so me must call her. I told her how me a go call you and I don’t have ur number and she laughed and gave me her cell# and the rest is history. I know it is anyone guess who this is but she come ya so she KNOW herself.Lady stop the flaunting cause u not fooling anybody just ur clueless man!

**Miss lady dat is always reading over here mi tell di man send yuh mechiz dem come because yuh really nah fool nobody God know**

63 thoughts on “WARNING TO MISS DIRTY GIRL

1. You know Spice from all ova di world cook ina every pot.. Long mackaroni is better than spaghetti when cooking di tunnn up pot dem. mi freakiness cannot be cured by one pot cooking.

2. Raine is a teh teh but haven’t been mention lately

Spice do gimmicks but mi nuh see she a duh dis

Saw single and busy a have fun

Cecile a try remix big deal while a get ova popcaan,she likes being with known men

D’angel a duh new music video and almost forgotten

Etana inna a different class

Ifrica busy a enjoy being her

Macka a focus pon weight loss and mini tours

Tanya into weh look like he

mi blank out soon find more name in min

3. So Met u a guh confirm a who when someone bingo or a just pure sweat we a sweat lol?? Simplicity nuh easy enuh she a rule out till she reach di scraps n streggeh!!JMG bloggers , di bestest I tell u!!

1. From Ishawna rule out mi a draw blank. But di person say “celebrity” so mi lost. Cause it can be artiste as well a someone in the limelight who have up celebrity status. Mi lost badddd. Mi will wait fi Simply

1. Dwlllll. Simplyyyyy. Sender say Celebrity enuh. Mi deh yah a flip tru alllll di celebrity dem weh mi know. A weh “Dancehall Mattress” a go. Dat neva get pick. Nooooo sah. Simply……a who yuh say. Call di name again please. Loud loud. Dwlll

1. well write a second list fi release and she still neva mek it cuz mi a seh…

pampy
        ms.anderson
        tifa
        danique
        tinker bell
        lady g
        rita marley
        tessane
        tami
        dian king
        alaine samantha j
        sasha
        John John

but carcass chin a guh,a ban mi nearly get ban ennui

4. Otay. Ice wata rule out. So it’s one a dem “earth angel” that is really an undercover “dirt devil” could it be:

Ms.Kitty?

Jinx?

Uptown mattress Shelly? that would NOT be shocking or surprising fi true.

1. Di sender dont want to kiss nothing dere das why he is telling……..that would be like chewing gum after u scrape it off carnation market gutter side.

5. Come fin the story man,how was the phuck,uh much money yuh run pon har har mouth smell like how gully bop luk,any convo took place,she mention how she huh waan bop like how teeth huh want huh part a him mouth…yuh try cum finish dis yah spill tea oooooo

6. Boy oh boy Chin-dun-as then really ur puxxy a jump like turtle neck so or Bop cut off him length b strength with the bosun tawk to we man a wha really a gwaan????

7. While mi glad di sender sen di sus come a Pink Wall International University, sender yu memba seh a BOP boof baaf dat? Yu stummuck trang baaad!!! but yu buddy trang-gerrr!!!

1. nuh dats why mi want him cum wid details cuz jus was day chin out a airport a meet bop from him england tour and if yuh eva see how she a suck pon the two bottom teeth weh inna him career box,mek mi check all a dre teeth if dem still firm inna him mouth

8. Mi naw go say mi lose offa Chin cause she a veteran f**kist but she shouldn’t do that to Bop. Everybody say why she tek up Bop but she must remember that before Bop she was dashing out the pums for a bag of weed an some Guiness. She very ungrateful. But once a f**kist always a f**kist. Smh. Hush haw Boppy darling.

1. More like the artiste whey shape Xbox mi just want the jewelry sales fi rerk so she can see mike n left it alone unless it’s a private recording whey we di public won’t have to listen to hint hint

1. So y are u here bruh?????????????? Look to the top a di screen u will see the escape route GO N MAY THE ODDS BE WITH U

9. Hold on deh to mi not even a get excited bout chin cause she a try drap two new song n video so this could all be a attention seeking ploy chin go dun suck out whey Moses part (a no me say so lmaooooooo) :ngakak :ngakak :ngakak n move u rawseeee from ya

10. All a di women dat a talkb out stomach Trange unno must rememba we have we JMG quality tester enuh. Come here johncrow belly n tell we does she pass the yummy test or not even u woulda go deh so!?

1. Di lady say to leave her email pls n tonks lmaoooooooooooo woooooooiiiiiiiiiiiieeeeeee wha meck di friday evening so sweet lol

11. U see how Met beg Miss Dirty Chin Bop say nuffi bruk Gully Bop heart? The man all mek a public plea to Obama fi grant u back a visa, and this is how u treat the man? This grieve me, mi naah lie. Chin leff Gully Bop alone cause u nuh mean him nuh good, nuh man never treat yuh so good yet enuh, and this is how u repay him. Poor Bop. A whore will always be a whore still.

12. You are so right Simply…..sender need fi release likkle more info, causes say I may be mistaken but all I memba when I see Chin is the list of Victims weh release wid har file, and doze are ongle weh di public see, Wi nuh see di nedda half weh get call up to bat when di weed bag and di ched bag duss out. Geezas forgive me for judging the Sender. My apologies.

13. If it is Shauna Chin i am not surprised i know this girl personally from school days and every one called her mad girl in clean close she is not of a sound mind….. She use to be so giddy headed any body cld fk her just like the guy mentioned it above without even trying…… Not trying bash her havent seen her in yrs maybe she changed but since i see her with Gully Bop i guess not