SENDER NOT CAUSE DEM SEH IT IN A SALON IS TRUE

So met me deh a famous hair salon dis morning and me hear say the peple dem have proof say placa babymoda weh name chin a f**k dante aka boopsi and me hear say dem ask and she deny it before…me tink she better Dan dat how me see she galang like her sh*t can mek patty.den she f**k alla him fren dem from kungo to d last it in a one order shi a run road now.

14 thoughts on “SENDER NOT CAUSE DEM SEH IT IN A SALON IS TRUE

1. Unuh a gwan like she a saint a long time dem a f**k from before har babyfada get wul….U never see how them match out kmt this a late news come wit new met senda

2. A wah yuh naaa seh inna yah… dash out den nuh! Wah yuh seh she gwan like har shit a patty meat and a run di pums red a road? den nuh dem deh ppl fi get dash out… suh not even a pic yuh nuh get a di salon.. no man yuh naaa come correct den.

3. Hey gal chicken you and family them need to stop send in ppl what the f**k mi cousin do u bitch

4. Dats all uno do sit down and chat ppl and uno life goodly shit….. how uno nah talk bout wen she deh a the shop and she jus deh deh silent and jus a smile and a easy harself to harself and placka call har phone countless of times or uno nah talk bout the facts she a the only one visit him cuz a dat mi hear a talk a rd sey a she a him ride or die….. me hate badmind ppl weh want fi mash up ppl life uno nuh know the girl from no where she’seems like a sweetheart and me hear she work twice as hard cuz har man nuh deh a rd so a she affi a do for the family. But no uno have time pan uno hand to talk things weh nuh go so or have fractural prove about ntn is said in the above uno fi gweh and Lowe the girl…..

5. Pu$$y cum ya fi f**k it neva cum ya fi save up, unnu Philly gal n mangal aka manto unnu a gwaan like Di gal a f**k outa fi unnu pu$$y. A cum talk bout she tink her shit mek patty nahhh goodie it mek good stew peas …yuh nuh waan cum yam some? Sender Yuh sound hungry baaad.

6. Nasty KC every ooman yu si bupsy seh hi to yu put dem pan pink wall, dun out KC weh nobody nuh want, Yu nuh si yu need fi retire. Tek Di girl name outa yu mouth and put some toothpaste n listerine inna it. If Di gal waan f**k Mek shi f**k because when you did a f**k out yu pussy weh waan rethread nobody neva did a track yu careless f**k dem. A long time har babyfada a f**k suh if shi waan fi exercise har muscles right now a due time, please to retire the Saint word because even nun want kocky to. Is like a unnu one waan f**k kmft stop watch out Di gal good good.

7. Nasty bc anonymous stop call kc bc name nasty gyal cause kc know say dem a f**k long time and she no say nothing so weh the f**k you a call har name fa dutty gal

8. Meesha n Boops unnu jus mad Placka never lef him woman fi unno the man fren dem and the man woman jus cool how unno wicked suh

9. Senda sound like a jealous gal look like one a the order man f**k unnu and let unnu guh u bex Congo and the gal a fren

10. this is sad !! RYDA I didn’t believe you when you said you was going to send the girl in to matey an groupie and you was going to make it look like it’s a woman who send it in.your ex wife Priscilla f**kin down Miami. don’t bring Placa babymoda in your shit .. you get 20 years and dat still don’t cool you down. All you do is call and chat ppl business. But jus know you or not a part of one order. You diss the Don babymoda. Mi sorry fi yuh !!!