MI A GUH TELL UNO A STORY

………AND THIS CAN BE CONFIRMED BY MANY A DI TONGUE DEM A ROAD OO……..

MI NAH CALL NUH NAME………….BUT MI DID SEH IT WHEY DAY SEH SOME PEOPLE NUFFY TALK CAUSE DI PEOPLE DEM A STREET SEH A RAPE DEM DID RAPE FI DEM BABY MADDA…………….DEM SEH DI BABY MADDA DID COME FI MEET ARTISTE X………. AND DI SMADDY MEK A B LINE AND SEH DEM A GUH CARRY HAR GUH A X AND RUSH A R PAN SHE……….IS NOT ME SEH SUH A DI PEOPLE DEM AND DI WHOLE A WE DID HEAR BUT MI NAH CALL NO NAME..SIR YUH IS A RAPER BWAAY DAS WHY YUH DID GET WHAT YOU GOT :nerd

11 thoughts on “MI A GUH TELL UNO A STORY

1. Dutty foota, I hope the next time him see alien, them turn him head back way. There are so many of them out there, we need to have a segment, and call names

2. A di name brand watch Movado the girl name ishallnotclosemylegs did a go link n the rapist took advantage of she.

Bun a small foot rapist n bun to ashes a big Foot rapist who love hype with nutten back a it!

3. Dutty rapist footage yuh really rape di girl drancrow. Mi seh dis business Nuh easy at all.

4. Its Footah Hype, however nobody believed it, a sum weh outta town mi guh hear this, somebody a discuss har seh she lie and wicked and from she seh him rape har dem know sumn wrong wid har.

5. He raped her and she still willingly stayed with him. C’mon how long were they together and is now this coming out. I’m not saying it can’t happen, but she lost all credibility with me with everything that has surfaced already.