WADDAH WIFE

Good night pinky so this dutty gyal name Tash from Papine won’t leave me husband alone this gyal calling my man all sort of hours like a fi r husband dutty gyal mi a wait fi buck u yo fi buss off piece a you, you know exactly who send in this so b**h pull tf f**k up, all a tell mi bl**t man bout you pregnant gyal mi iggy fi you nasty bl**att…… all ya try mi and mi HUSBAND naa lef waste gyal pinky tag r fi she block mi @tashii_ changes_in_life

12 thoughts on “WADDAH WIFE

1. keep saying that you still getting gun shot, unuh love preach bout husband a problem like anuh fi unuh pussy a open up a tek dem. a suh gunshot sweet too

1. :cd :malu2 Sender suh yuh husband a guh get off scotch free just suh!!??No threats,not even a likkle wild up or run off yuh mouth fi dig off his face??Not even a word of caution to him fi use a condom since he is intent on bunning you!!??Wife thing is no longer sumpn to asoire to or look up to nowadays cuz the likes of u sender ,water di title dung to commonness if not nothingness!!!Coo pon u too a threaten yuh sista wife kmft!!! :hoax2

1. Ants inna u milk sender, you have broken the first commandment of wives. Thou shall not call, text or confront thy matie, for thy shall be ashamed and besides it make you look desperate. So you have strength fi you husband woman, but none fi di man whey a breath inna you face a night time and a betray you. My dear stop nag di man bout him woman & glow up, spend up you hubby money so none no leff fi matie & fulljoy life. Since you no have no intention fi leff you cheating man.

1. :thumbup :2thumbup :salaman ..charge me yes cuz no one is above the Grammar law enuh Anon5:44pm!!Big up yourself straight!!!

2. sender i hope di gyal buss yuh assss and drag u through the streets…fckin eediot…pple like u deserve fi get bun because a di gyal ya cuss and all now yuh nuh cuss di dutty bwoy weh a yuh husb..matter a fact he is community husband! gweh ol fool

3. Here u go smh, u need to vent sum of that anger on u so called husband, like a Di girl alone, lady mi wud a shame fi send in a story like dis, u husband having a great old time. An u nar leff him, an him nar leff mate, so quiet down an stop making a show of uself,

4. Sender you and your man is a big bag a fuckery keep all the strength fi yuh So Called Husband or i should say Houseband because he playing house elsewhere i hate unnu Yam Head Wife a blame the woman when a man have something fi lift up (Cocky) so it can’t be her doing alone. Just bun him back with a young boy or bloodclat leave simple.

5. Is the wife dumb or stupid ‍♀️Better you should fight your nasty ass husband and go get yourself checked. Some of y’all are extremely pressed with low self esteem. Seek mental help and may god give you the strength to know your worth.

6. Is the wife dumb or stupid ‍♀️Better you should fight your nasty ass husband and go get yourself checked. Some of y’all are extremely pressed with low self esteem. Seek mental help and may god give you the strength to know your worth.

7. Sender, all when you beat her ass your man is still gonna be hitting it. 2020 is just around the corner. Man menkeh and husband clown stop wear. Why you dont buss yuh man ass sender? I want she open a can of whoop ass on you it nuh funny. Is she your child sender? You looking a hype or a forward on pinkwall? Sender tek up the problem with your man. One time marriage was good, good something…now it just come like a circus. The ringmaster (your husband) a try tame the lion ( your matey) while the clown squad (you and your friends) a run up and down with you all antics looking attention. Yardielovethug please check if this circus is the greatest show on earth.