THE SILENT TEKKA ZUM

Mi nah lie Zum is like a Usain Bolt ina di industry! Due to how him run choo all a di gyal dem under promotion sikes…….After Errice borrow Zum from him wife………..Zum move har up and ting…She did know seh Zum did have bout six a dem but when Yanique battey start spread whey pan Zum di likkle money cut short so Errice did haffi move back to har old place cause rent did dear…Now she gone back go do likkle sewing and a tek Zum neatly yah now………

Zum slap off Angel fi couple song but a nuh dat fi talk………..When Tashamay she did married to the jockey bwaay whey him family seh she obeah…is not me seh suh a di bwaay people dem………..When money start run low…she call Zum and Zum gi har a likkle run roun di town and park she…Errice di people dem seh dem si yuh a Mobay right before di wife come dung whey day and dem go rafting pan di Rio Grande..Mi nuh wrong yuh still cause lean stitch nah one two :alay

7 thoughts on “THE SILENT TEKKA ZUM

1. So the focus was supposed to be abt Zum ,hence the caption …yet u focus almost entirely on Errice who nuh chobble ppl!!Sender you’re such a dutty gyal n literally reminds me of Mackerel…incidentally “mackerel” is referred to as dutty gyal, so it all matches back n sum yuh up as a dutty gal… lef Errice alone yo!

1. In 1972 the Legendary Joshua Manley stepped forward and decreed into law that “NO BASTARD NUH DEH AGAIN”…ANON 9:52 THIS MEANS you’re 47yrs stuck in the past while the rest of us have progressed cuz children are blessings not bastards.

SYM straight for attacking an innocent child…SYM again n again fi try style Errice!!

2. Errice know say zum a dutty man from dem threesome days. She been a side chick and obviously she’s comfortable with that. What is new sender? Kmt

3. Yuh mean Zum ‘imaginary wife’ from England? last time I checked she was just a baby mada same as Errice and if the wife can left foreign go Mobay then mi nuh see why Errice can’t go deh! After all she lives in Jamaica, sender ask Somebody to buy you a ticket to Mobay, it not that expensive lol

4. To me errice is just a baby mother that is thirsty ..she needs to stop post those half naked pics like damn u have a daughter .whats up with these women that are 30 plus no sah unu need fi stop .errice is not a side chick but a sis hen