THE 1780 DENIM HAT

So yaah tell me sey Shootie fr @Yungkingzent sey him own store and couldn’t put on sumtn better dan dat fi go estate…Fr Boodie put him out d boy look mash up & sick eeh.

9 thoughts on “THE 1780 DENIM HAT

1. Senda if yuh see whey some a di richest ppl dem wear yuh tink dem homeless….ano everybody flashi flashi.

2. Him did a beg Sharpened fi dash it wey but she sey NO, so mek she deal wid it…She did knw sey him still dey wid Boodie, so y she did still a fuk him raw? You see why disease can’t stop spread and mi sure dis nasty boy been a fuk nuff more loose gal

3. Serve Boodie right, caz she did knw sey him did still dey wid Shareline and she wudnt stop..She must feel like shit caz she did gwaan like she a 1st lady…1st lady always cum wid 2nd and 3rd…lmfao

4. Ladies none of you really deserve to be played by a boy who is uncertain of his purpose on earth. NONE OF YOU ARE WINNING!!! Caus him a play two a unnu and many more. It just sad unnu cant admit that to unnu self.And both of ya’ll gonna continue on this trend fii di rest of unnu life? Be an example to unnu gyal pickney dem.