TASHA THEY DO KNOW YOUR ”BUSINESS”

Tasha please tell us is not the sleeping married man you put up
The one who will beat the daylights out of you if you show his face
The same married man that you and your friends have to run threesomes on
Yes Girl we know your business
You were the side piece for how many years and make a yankee gyal come married the man and have kids
Tasha, I have both you and the married man on my whatsapp and this man mainly have up his wife pictures as his dp his business card or his children
I never see this man put up a pic of you yet
you cant pose up with him and make the wife see either
Girl you need to stop walk and boast because the man nah give you nothing..your clothes still cheap and you still looking lik old cart.
But tell we if that is the married man that you madding over..:) them man deh look every skirt tail so u can stay there a hype over man that nah hype u. bout 10 years a mussi two manslaughter charge u ah do

8 thoughts on “TASHA THEY DO KNOW YOUR ”BUSINESS”

1. Can’t be senda :nerd …. Cause obviously she’s are breed an she tek a pic wid har babyfawder.

2. Suh wait deh sender why yah mek Tasha business a bother u, thr gyal look like she a stress are mawga dung bout it…low the bloodclaat gyal and gweh.. Yuh nuh work how the rass u find time a watch out WhatsApp pro pic tell mi…

3. Suh wait deh sender why yah mek Tasha business a bother u, the gyal look like she a stress are mawga dung bout it…low the bloodclaat gyal and gweh.. Yuh nuh work how the rass u find time a watch out WhatsApp pro pic and ppl business tell mi…

4. Sender nuh have no shame or wah? Wife a breed or been breeding nuh have nthn fi do wid tasha and har married man! Cause all when wife breed 100 time him still nah leff tasha.it was only one reason y d man married,and that was to go abroad, so that so called wife is being used! She a breed breed up every min an think d man a go tan!

5. Tasha was never Clive upfront woman. Clive left his babymother and married Julie and she called her and introduce herself as one of Clive other woman. How Julie got her second son isn’t it through Ivf? So how the man nuffi want no pickney.

6. Clive Married Julie or Julie married Clive witch one big up uself tasha u nah run down no man Clive run u down

7. Sender/breeding bag baby stop hold man fromm 2000 if him did want u him would be in the winter with u gal u no sad fi ago home to a loney cold house Tasha have him a night time a warm comfy. poor u get over it