SUH BIMMA REALLY GO REPORT FRETTY?

19 thoughts on “SUH BIMMA REALLY GO REPORT FRETTY?

1. Pretty when you go to the station bring the the video of them coming to your house with knife to kill you, the batty boy was so bad thismmorning now he gone to police

2. All licky licky police a comment on his page! Mi seh jamaica law men are a disgrace! Now unu suppose to a investigate dis cesspool walah walah fish and unu a respect him fi wah? Cuz he is so-called rich? Noo he is a f**king thief! Mi upset mi upset! Now he feels law is on his side i haaate IG

3. Dese young girl have no behaviour. Unno ah 20, not even live life, yet. Gosh man- ah 2016 now change nuh. Unno fi go learn ah trade or call heart han see if dem kan help yuh get likkle certification. Instead ah di waarin ting. It sick any decent person stomach fi ere unno and see unno behaviour. Do Betta!!!!

4. Fetty bimma and Jamaica’s biggest hore going around telling people the going to acid you, lesbian f*(*k out michi is badmine you badmine Fetty

5. No sah bimma seh fretty a scamma too i weeeak! Union estates okay now the rent price makes sense! No man fretty and bimma wall os entertainig!

6. Didn’t this Bimma person drive Michi to Fretty’s house, and wasn’t it Michi who had a knife in her back pocket jeering and taunting Fretty to come out?

7. Mi say a di right place a Jungle dem go…cus if a when mi deh deh n dem come a my gate mi wudda have di man dem a wait…not one soul woulda kno who was Bimma or Michi cus dem wouldn’t mek it out…nuh wonder why they had the car running cus dem kno dem fraid n dem did plan fi drive off incase anything… plus if Fretty run dung pon dem why dem never cum out n beat har kmt.

8. Dem nuh bad dem only look like dem smell bad… di rage weh Mi see dah girl deh inna di video and den dem call police really!!!

1. Jungle boarders trench town(where bob marley is from) some people still say its a part of trench town because it was all one community before political violence divided them

9. Who starts a war and then goes to the police? Which rich person starts a war then goes to the cops when things go sour, pay for the damages. Rich people can afford to buy real brand name clothes and shoes instead of wearing China made. If you’re gonna talk the talk then walk the walk. As for Fretty you’re young girl, shut it down real fast and get it together while your reputation can still be salvaged. It’s not a good look.

10. That’s why me can’t bother to war wide people, cause when you are ready to stand up to dem a police dem run guh for. Waste of time I hope fretty carry all the videos to the police dem too brite, not supporting anything but a dem tek dem self go a di gal yard just fi hype pon social media can’t take these fools

11. Its a valid question because nuh everyone familiar with places in Jamaica..I myself has only been to Montego Bay

12. lol michy u see why u nuffi buy out ppl war? Cause all Fretty haffi do now a show the police the video wid u wid knife inna yuh waist outside a har house and say u threaten her and she fear for her life and that ago put u inna massive problem. So continue same way.

1. Michii needs a savior. I dont know about the legs but she has beautiful skin and a nice face structure for makeup…She really needs to find something more valuable to do than sell and be idle.