STACY YUH MADDA A LOOK FI YUH

Pinky hide mi id tell stacy she ago dance 7 days of the week and her mother afi a call her friends and a preach to dem to tell har say she daughter need lunch money and snacks stacy u a f**k Tommy Lee bay 3some u a give him and still bruk u bl**t left yuh child pon yuh mada and when she call ur phone u block your mother all now u can’t send a dollar come give yuh bby u a one wicked gal all Lee milla u naw stop f**k ova pmore and him a big big battyman and yuh curse fi young gal u need a self check stop mek yuh daughter burden down your mother stacy go take care of yuh child the time u hitch up a homestead a the gal dem yaad u go look a work and treat your child better than that not even the teachers at school know you from school start u never yet go make dem see your face nothing you is a big waste gal yuh f** & suck out the whole a old harbour and now you gone f** out Spain twn all Messi weh Parr wid govana freak out u

3 thoughts on “STACY YUH MADDA A LOOK FI YUH

1. A peer sosuh fuck dem yah gal a gi whey…when dem naaa give it free dem a mine di man dem…das why suh much battyman deh bout cause unnu naaa mek di man dem be man. Guh tek care a yuh child gal… bout 3 sum confused rass unnu.