SHE SEH SHE BAD AND SHE OUT

All look pon you to bloo**t bout nice b*tch only the clothes dem pon yuh manikin body look nice. Tim tim nothing bout yuh yuh full a caption pon yuh picture dem and all now you don’t si you life waah edit. Mi hate you makeup dem mi affi wonder if a one funeral parlour dweet. Tim Tim Sean finally left yuh coz you naah suck him *ocky good again plus you p**y nuh taste good as before suh him just walk away. Uno was two freaky lovers all look pon you to nuh if a old man can leff you yuh think a young boy aguh own you up your just a next b&tch pon Gugu mental list hotter than you him treat like a nobody afta him nuh idiot Tim Tim you look bad you favour one a dem ancient days picture frame. What you must duh is stop mek you breda f**k Pepito daughter cause I don’t know why you never did set up yuh self pon him and f**k him. Mi don’t like yuh Tim Tim yaah the worst pickney petal push out your a disgrace petal and Lesly have a heart memba mi tell you that afta when you put man over dem rules you f*8k a man weh could a be you father and grandfather in a one. How can you compare yuh self wid nice people girly everything good ova yah suh. Mi never yet tek a old c*cky yet b*tch leave you caption dem fi a classic b*tch. Bad bi*ch out

2 thoughts on “SHE SEH SHE BAD AND SHE OUT