SHAPE WAR STARRING JAVANA FIGET HAR FILE

Javana di girl bad fi a lie bout her shape but as she seh……Wid your body count yuh really nuh SUPPOSEDDDDDDDDDDD TO talk..dem seh di man dem seh dem a swim and lost whey dem supposed to a hug up tight and yuh neva give birth yet..dat is what is supposed to be talked about..A pretty face and a dirty character wid no benefit from slutting behind it..No car no house no land title nothing..and u deh pan instagram a patrol people body when yuh need fi tek some bodies offa your body..Lets not forget yuh did a sleep wid a man whey YOU consider to be a batteyman eno………..dat double up di bodies pan yuh and yuh really deh pan instagram a hype?

FullSizeRender

FullSizeRender_1

FullSizeRender_2image

image_1

image_2

image_3

image_4

0 thoughts on “SHAPE WAR STARRING JAVANA FIGET HAR FILE

1. BUT WHY JAVANNA MAKE IT HER POINT OF DUTY TO BE CALLING OUT ANYBODY STINKING JAVANNA U PHOTO SHOP ALL UR PICS TOO U USE THE SAME FCKN APPP BITCH !!!! MET ME AGUH SEND U THE PICS CUZ JAVANNA TOO NUFFFF AND STINK!!! A WA DEM BEAT HER SHE TOO BAD !U USE THE APP FI BROADENNN U ALREADY BROAD OUT BODY !!! U JUST FAT NOT SHAPEY AND NOT TO MENTION HOW U PHOTOSHOP U FACE TILL U HAVE CRIMSON CHIN BITCH GOOD BYE!!! YES THAT GIRL PHOTOSHOP HER BODY BUT U TOOOOOO POT A KUSS KETTLE NOT TODAY BITCH UR FIRE A GET OUT TO :hoax2

MAWNIN METTTT

2. JAVANA HAVE SOME NERVE DOH EEH? GIRL U USE THE SAME F**KING APP. YUH BATTY LONG AND DROP DUNG. JAVANA YOU WHERE TO TOOOO MUCH MAKE UP. YOU CAN USE A chisel AND TAKE OFF YUH MAKE UP. YOU ALSO HAVE REALLY BAD BREATH, MI SEH MET, JAVANA MOUTH STINK LIKE SHIT. U NEED TO FIND A APP WHERE U CAN CONTROL YOU BAD BREATH. YUH SUCK TOO MUCH HOOD. AND ANOTHER THING STOP SELLING PUSSY A MANHATTAN. U ARE THE MOST NASTIEST GIRL I EVER SEEN. AND STOP LOOK MI FRIEND MAN, U A DO EVERY FI DI MAN SEE YUH AND HIM NOT LOOKING.DI MAM LOVE PRETTY GIRLS YES, BUT NOT YOUR TYPE OF PRETTY. THE GROUPIE LIFE STYLE THAT YOU LIVE IS NOT cute.PLUS HIM FINGER YOU AND HIM SEH HIM HAVE TO USE TOO HAND. MET DI BOY DRIVE A NICE ASS CAR BUT HIM MEAN. HIM NOT LOOK AT JAV. SHR SEND HIM ALL THIS PICTURE OF HERSELF AND SHOW MI.HIM SEH FROM HIM FINGER JAV HIM DONT LIKE HER AGAIN CAUSE SHE LOOSE.U ARE NOT HIS TYPE OF FEMALE CAUSE YUH TOO WILD. HAVING SEX WITH ALL THESE MEN FOR MONEY IS NOT WORTH IT JAVANA. FIX IT JESUS

1. Anon 9.16 two hand or two finger? mi more fi think is the entire fist she get because from wen fi her name on pink wall, she must graduate to an entire fist. One are two fingers don’t have no use to her front. MI run gawn nuh bother cuss mi.

3. Did they have a squabble or sumn where dis stemming from? Cuz clearly they kno each other, jav i dont call her pretty all wen shi was wit gyption i never call her pretty jus regular but i guess like jav and others mastering the techniques of make up artistery and going out their ways by watever means to wear braz or peruvian hair to look like man made humans they are all feeling themselves and too damn cocky @jav men know u too tricking people wid dat looks on the gram cuz wen i wake up anuh suh yuh look

4. Rass me nearly buss out a dutty laugh when me see dis post… ive been following cromedoll page for weeks and dis damn gyal too bad. From pencil to coco bottle shape in 2wks.. Ppl will do anything for the gram, uno life too f**kin sad fi a guh tru all dis trouble fi get likes, attention and validation from ppl. Now you r a f**kin laughing stock because when me pree ur old pics inna di same clothes u nuh stay nothing like this. If you shape like a pencil or barrel just accept sehh a suh you luk and move on. A which app dem use lolol

5. But Javana deh a NY a act like she brand new.
    Javana me prove you don’t have no Shame none all the rest a new friend them yuh start par with maybe think you a somebody especially Nastassia. A wen since u and Nastassia Alecia tun BFF. Javana can’t keep friend fi too long because she always a tek dem man but me pretty sure u start tek woman too.
    Old slut bucket javana

1. I guess she feel new location mek yuh new even if yuh pussy older than world war 2…don’t know when she and di Nastassia one get so close eida but someone needs to tell her to wear her size. Her clothes are always 6 sizes too small!!! Nuttin nuh wrong wid being a big girl but wear wah fit yuh B!

2. I guess she feel sey new location mek yuh brand new…even if yuh pussy older than world war 2. I don’t know is when she and that Nastassia girl turn such great frens eida but smaddy need fi tell har fi dress properly though. Her clothes always look 6 sizes too small!!! Nothing is wrong with being a big girl but wear yuh size B!

6. Jav all the so called entertainers f**k you and duck you. Bounty killa seh yuh nuh have no ambition and yuh pussy big fi a young gyal. Yuh chin long like the green witch from the wizard of oz. Under all the make up and photo shop pictures you face full a bump. Di man use him two fist dem plus him foot just fine finger you. A bad man fi deh wid you cause anytime police a look fi dem, dem cah just hide inna yuh big hole.

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

MET get your mettersssssssssssssss nail dung dem fingaaaaaaaa do me ah beg yuh

2. Mi raas, yung gyal u condition baaad if 12″ hood Bounty whe rob donkey can sey u hole big, u really done, a really dem fist man haffi use pon u

1. but met u nuh hear seh venal have babay mother and move in girl . Javanna neva have no use den cause him move on quick.

7. Cromedoll need fi stop it lmao den suppose shi did have likkle hip n batty like me can juss imagine how she wud a gwaan … young girl u need to stop n start accepting yourself as is … dis app ting a get way out a hand y dem even tek it up pan dem head fi even download dat rubbish kmt my girl change up all a har pics dem to har new cocoa bottle shape dwrcl

8. Crome doll cant call nobody whore cause crome doll walk and look all a her fren dem man. All stashment the big sadamite crome doll a look. Ugly like with her big donkey mouth. Must have some mental illness fi 3 weeks u post a pic straight like arrow then repost the same pic all brand new and full a curve elbows all bend up like handicapp. Javana plain with her whoring ways But crome doll sneakingly a tek off all a di dancehall man dem!!! Facts

9. A wah javanah run Weh from jamaica now? Weh she a do Inna farrin but f**k and wear bare cheap ole Poshyv clothes she broad like doorway. And she of all ppl nuh fi call ppl insecure cause everyday she post diet dis and dat when a the app dem a Har diet fi lose weight BITCH PULLEASE. Gweh gyal u man confused

10. But how Javana muss cuss Crome she do it too, same app. She Javana remove all her pictures that she use the plastic surgery app off her page now so what is the beef really about. But is more than the app because under one of the comments when they were on the page one of Javana frens say Crome fi stop text “the man” is not she him want. Javana body count gone out of this world and into the next universe Crome nuh reach dem level a whoring. Javana also is now a big scammer and also a drug mule. So she better leave people alone and go tend to her business.

1. mi seh!!!!!! is that bun me bout the entire thing SHEEEEEE JAVANNA DELETE ALL HER BEFORE PICTURES AND ONLY POSTING THE PHOTOSHOPPED ONES !!!! LIKE HOW DO U CUSS SOMEONE ABOUT SOMETHING U DO!!!! JAVANNA UR A HATER !!!! GO LOOK A LIFE AND A JOB CUZ U COME A FORRIN BOUT ONLINE SITE COMING SOON AND ALL NOW THE SOON CANT COME …DEM TRIPS TO ARIZONA TO SUCK HOOD AND STILL NOTHING BYE BITCH

11. Javana go pon Apple page and Kerry page and truvle dem gal deh bout dem app usage on IG, not this likkle girl. Yuh nah truvle di right set a gal caz yuh know Kerry dem we come fight yuh anyweh. Yuh nuh inna no league wid any gal becaz yuh a walking two dog to di mount a male dog weh dig yuh. Go sit somewhere an cry Bigunda.

12. @ 10;32 :mewek2 :ngakak :malu :ngakak help help jav a you a hide el chappo :tkp :tkp :ngakak :ngakak :cystg

13. Javana u never hear bout Kegels? Do go google dat cause the condition of ur hole stay bad. U should be ashamed fi have so many ppl a talk bout ur front. your mother shoulda beat u inna ur pussy when u younger cause if a nuh so it nearly go so. And man nuh tell lie pon woman front after them get it so easy. When gal good them good and your pum pum dont good that’s why u cant get nothing fi it. disgraceful and nasty.I never see a gal change man so all a put up post bout one man this week and next week is a next man. Only one of those white red neck a go wife u up and call u them ‘big ole dark meat’ nobody else dont want that lada pussy.

14. dis girl chrome whateva is mentally ill. Yuh know yuh nuh shape like dat yet post pics like a so yuh luk??

unno need pill, medicine, inhaler, capsule, hynotisim, baptism and a ra-ss life!!

unno sad bad bad

15. Lol but Javie is back on the island and no Javana shape naturally Good but Crome is a pencil stick but shape damn good on her pics thou…beg a over some man this foolishness start

16. Loool this beef is sooo funny, ok so Chrome Doll ting lele lol its soooo obvious the pics are edited cuz she goes to the extreme. Nd duppy know who fi frighten fi true cuz if a di right gyal dem rinse her out pan instagram no sah. Fun to watch thoo

17. Hello first of all somebody did need fi call out di one crome she cause it nuh look good!! A better u did buy u hips than use a damn app create it cause yuh assless and hipless inna real f**king life! As for calling out jav felecia yuh been a tek buddy ages now suh mileage pon your pussy just as it is on javs… memba u fuk dung olympic way before yuh get hot dnt forget that… and now yuh a fren wid di biggest undercover prostitute suh wah dat mek yuh crome? You pussy tired too so how pot fi a cuss kekkle?
    Back to creating hips! It doh look goodgirl!!! Everybody a throw shade from weh day and smaddy finally talk up! Stop it you take the grams too serious girl

18. Met i just seein them
    Usually when i post it states waiting moderation but i would still see my comment. But anyways i seeing it now met
    Thanks

19. Chrome is no saint because she an aneka walk and sell pussy a night time even wha day she and Paris was selling too as far as me see the two a dem a di same thing chrome just sneaking with it and I saw chrome and venal wha day so maybe a dat grieve Jav

20. But wait unuh nuh c Aneka use de app too??? Unuh look pon har page fi de pic inna 1 blue romper an tell mi a weh shape a go??? All de rass door get curvy. Smaddy did need fi call out da ugly looking gal deh. Dem love attenshan too much! Jav file nuh good but Chrome a undercova whore too. A aneka a de muma fi dem.

21. Javana dirty, broke, soared and hungry like.
    She sad bad! Jav how yuh suh sad? Yuh nuh TIIIRED FI BORROW! Yuh nuh TIIIIRREDD A CHANGING MAN! yuh nuh TIREDDD OF F**ING EVERYBODY N NUH HAVE A TING. Bwoy me can’t understand she, maybe I don’t have the hoe mentality but girl please do something with your life, time is running out on you. Your breath is not the only thing pon you stink. Stop walk and sell yourself to every and anybody. Yuh soon get sumn fi sekkle yuh skin. Eva a try mash up people life, yuh nuh c yuh cyant keep a man. D man dem jus a test drive and yuh engine brukdung Suh dem jus lef yuh weh yu deh.