SHAI AND DONAEALICIA FRIENDSHIP

Pinky good night. Shai and donaealcia anuh fren again Cuz shai find out donae a f**k har scamma man but the man anuh really shai man a ppl man and thru the bwoy have him things donae she seet and frighten. run go f**k the bwoy think she ago get things thru him gi shai a lil money now and then. wull lot a dem might have dem brains but dem a fool fool gyal in real life pinky

12 thoughts on “SHAI AND DONAEALICIA FRIENDSHIP

1. Is true, i was at Royalton Blue Waters and is man they meet up at hotels with n have sex. They were on my floor. I was shocked.

1. All if ano fi har man yuh fren fi know har lane, bout yuh fuck yuh fren man.. I can’t stand a red yiy jealous ass bitch.. Tuh each his own an wah mi nuh hab you might have… di fuk. Dah gal deh was probably neva har fren from getgo still.

2. Every woman that like to show up their body on the gram are thots ☝️ I don’t care how much degrees them want to have

3. Went to high school wid donae and a long time i cudnt stand dat gyal. Not suprised she did dat she seem like somebdy dat would do that

1. Donae sleep with all of her friends man . Nothing new. She insecure bad and not matter how she try no man will wife her because she don’t lover herself. Love yourself little girl .

4. This is fake news. I know why dem stop talk it’s not over any man. Dem fall out bcz as usual shai cya keep fren. Shai only bznz bou har self and jealous over di girl new fren weh I c she post up. Stap tell lie pon di girl dem. It was never no man drama.

5. i Hear seh di 1 shai a run her mouth bout all a dem buzniz das y shai and manda nuh tlk & shanzia. Chatta box dat deh

6. Anybody who chat their friend is a low life and really insecure. That’s what people do when they lowkey feel inferior to you. Competing with people is a bitch

7. If a dat aguh get rid of her, do it…fuck di man! These ‘friends’ not telling ppl how dem tell di man in question bout ur work before introducing u when u just a try help dem…real set up dat…always that 1 needy friend weh u a try help…di other REAL friends don’t even know wa u up to. God see & know dats why him hate ms. Needy.