SENDER IS WHICH MONEY MIKE SHE SET HAR EYE PAN?

Beggie beggie Cherrice from Bull Sav all this bl*t gal can do is walk round a beg and Fu** but yet still Eva bruk a keno still a f**k it him come from Sav not to mention warren ward from town weh everybody knows regular hide and f**k inna car she do. Down to basil the politician man she a f**k same time but now her eyes set on money mike big hole gal Eva inna him business place a chat to him in a corner the gal just upset mi soul how she live a dutty life then act like her sh*t can make patty. Wrong girl man she f**k worse mi aunty man fi only 20k doubt she ever get anything above 50k from any of her men talk bout love sweets and mi hear seh the she have a good man weh she live with smh poor yute must nuh know a junction ole whore him tak up weh nuff big man a f**k. Gal a beggie pig mi feel sorry fi did poor man. How u a hot gal and you a beg money suh she better thank god for the blessings of her face a body because mi all man have it fi seh that p**y done out but she suck good c*cky good Gal need fi do better and stop f*k five man one time next time mi see har inna supermarket mi ago buss up her rass still wrong gal man she **ck.

5 thoughts on “SENDER IS WHICH MONEY MIKE SHE SET HAR EYE PAN?

1. This sender is confusing…you bashing the girl for not pulling in more than $20k for selling ass? or is it the number of people she does business with. I’m so confused. What amounts are you pulling? cause if you bash her, then it sound like you in the same line of business or activities. You sound upset that she went from Basil, to Mike to your aunty man. I’m so lost by this.

2. If the THE Money Mike as long as dem red skin him dont care bout character Dem will join the harem, collect dem money wait dem turn in di line. So all a St Elizabeth him have ooman?

3. If the THE Money Mike as long as dem red skin him dont care bout character Dem will join the harem, collect dem money wait dem turn in di line. So all a St Elizabeth him have ooman??