SEND DI MAN COME MEK WE STEP UP DIS

You to bl***t why you don’t stay a cite and lock in like rat cause you look like sh*t suh you look like sh*t the clothes dem weh you wear is no different well I guess it’s shitty because yuh p**y shitty to so I’ll call you manhole or Galhole. Nothing nuh look good pon yuh you need fi guh hide you bl***at self you have a heart fi breed fi battyman cause all the bwoy family dem know mi sure you hear bout it but nuh man nuh waah you suh you got to stick to you birth right which is sh*t. I don’t know why you keep wearing Friday clothes to party everything about you is off girl you like need oil coz it full a rust. You never yet hear yuh man having pure woman Coz dem nuh idiot fi shut full dem p**y Tonikay you sh*t up come out a nastiness and come in a this gal mi nice.

2 thoughts on “SEND DI MAN COME MEK WE STEP UP DIS

1. Suh a wah a yuh beef wid har senda??? Yuh know seh yuh nuh sen een di tory good doh.. Cause yuh nuh tell we wah she duh :rolleyes: cause a cuddn di battyman causen seh dat mean seh yah war di gal fi di battyman whey she ketch di belly fah. Ano yoooou dat ooooo! hear mah seh.. go back again tell we why yuh mad send een di battyman, send everyone n everything involve nuh leff nuttn you n let dis get justice.

2. Sender actually I’m not interested in the man’s pic but rather your pic…We will then be able to verify yuh claim that you are “nice”!..or at least nice as Tonikay if not nicer.More importantly why are you warring over shytty dick(ur words)???