RUN AROUND TOWN BIBI

Gm met mi cudnt mek anotha day pass & mi nuh sen in dis! Stinkinh p**y bibi nuh STP walk nd f**k down the place frm drewsland to waterhouse from infantry boss to dede nd keane (waterhouse football players) . Now shi a hide nd f**k navas frm maverley and shi & him bbymada (girl in the shorts) and girlfriend (one in the nude dress) a fren a bay 2o’clock a mawning time shi guh meet him nd a bay burger nd kfc shi buy him .

The way how bibi wicked shi knw shi a f**k the boy nd still a do hm bbymada nd pikney hair nd all nw the gal nuh find out . mi hear seh shay dat a the girlfriend find out nd nuh ramp fi throw word pon har and shi cah ansa cah shi fraid . the whole drewsland a tlk bout yuh p**y bibi yu need fi visit the doctor cause navas dnt want yuh mi tired fi hear yu name stp chat to the gal cause yu knw yah f**k har bbyfada how yu feel wen yu see hm cum to har nd how yuh feel wen yu see him a go cross the bridge to shay . a gal like u deserve a beating mi hpe the 2 a dem beat yuh

6 thoughts on “RUN AROUND TOWN BIBI

1. sender it sound like a navas a di whore right here. maybe the baby mother need fi stop do har hair and save the money and cook some food gi him fi him stop fk fi kfc and burger. mi like how yuh mek it sound as if bbm and gf are legitimate titles, if the bbm and the gf dont have a problem with him dating the both of them same time, why you coming for this girl?

2. Dwllll a bet the sender a hide and f**k him…she just don’t want that girl in the race with har…ladies if you’re fighting over a man in 2017 please drink some bleach n kill yuhself…tired a unuh and the share man drama and the blame is never directed where it should be THE BIG WUKLESS MAN

3. I’m confused, which girl is he with? Y is she buying him food? U mean to tell me you guys sharing a man that can’t buy his own food? Go tru youth can bet you have bout 10more line up, including the sender. The perks of being a man, only thing leff now a fi dem fight n look like idiot n mek the man ego grow and him add 10 more to the never ending list. #winnings fi Navas.

4. Su who neva knw a so navas stay? Hm nd him family dem luv sweets. As to the bby mada shi nu tired a him a do har the things dem? Miss girlfriend move on wid your life & dnt mek him breed u him nuh gud . bibi u stay bad for a young gal u need fi stp buy him the burger & kfc nd use it pon yourself nd visit the doctor like what the sender say.