ROXANN A WORRY WHILE LAUREN A STUDY

12 thoughts on “ROXANN A WORRY WHILE LAUREN A STUDY

1. This drama soooo sweeeet no lie. Lauren show di big blk money mike wolf behind har hahaha
    Ain’t nooooo loyalty to u Roxanne

2. He should leave u for Delilah or Jezebel ,those are much better options than yuh to how yuh wickeder than a 2 of dem combined! Damn bloodsucking succubus ,yuh see how di whole of yuh pum pum wrinkle up n print out pon yuh 10farrid wharfdawg head!!!!

3. Sum a dem a hype wid clothes an cyar,
    some a dem a run down fame, nuff a dem a jus wanna be star,
    nah grudge dem cause mi have my life,
    health and strength over everyting,
    Me see it thru me lens
    Nuff a dem bend up fi Benz
    Fi a drinks or a dinner
    Nuff a dem twist up fi Bimmer
    Wahhh, but no boy caah walk pon my one way
    Me say oh no no no, nuh day
    And noboy caah make me sell my soul
    Caah me know weh me know

Can’t pinch me fi no hennessy
    Can’t tickle me fi tiqula
    Don’t falla dem go inna some lane weh you nuh fit inna
    See dem a trace liquor
    Den a trace like a Prisilla
    No boy caah wrap me up like no rizzla
    Streets no easy but me perfer work hard till me make it
    Nah cross certain line just fi get it
    So big up every yutes foundation you fi set it
    As a militant soldier when you stepping

Some boy a pose with things weh a nuh fi dem
    Me nuh know which part dem medz deh fi dem
    Real yutes nah watch nobody pocket
    But some boy a hype a road and we nuh see dem
    Chat a bag a things bout money, bout, house, bout car
    Never see dem do no work at all
    Me perfer straight and a live inna zinc up house
    Than a shake thru a press button gate dog

1. I heard this song for the first time this past weekend and i really really love it!!!!!! Thanx for the lyrics

4. @official latty. ..u nuh waan see him..him have a face only him muma coulda love. Him pretty bad. .bad bad.

5. What a piece a belly Yardie a carry fi Roxanne. Mi sure by now di ex-husband dayeven memba bout har let alone fi have har up suh. Yardie is doan look good. How yu know har pum-pum wrinkle. Mi a get di impression sey yu did like Roaxanne an did have high hopes sey if shi leff Wade a wudda you shi choose. Yardie yu heart too bitta gainst di girl. Not even Mike’s wife style har suh. Tek a deep breath Yardie, let it go.

1. Constructive criticism is always welcome so ok,I will try my very best going forward….what I will ask u though,is have u ever seen a grown man cry,have u seen a broken man??Well I have n if he’s ur True fren of over 25yrs u would probably hit out at those who intentionally hurt him. Nuff Respect n thanks for your sincerity fellow Metter.