ROMIE ROOM

13 thoughts on “ROMIE ROOM

1. Romie, please to watch some home designer shows, invest in some magazines or summen cause your place looks like black heart man compound. No joy nor welcome energy nuh deh deh.
    I wouldn’t shock if Met find a picha a di altar and sacrifice room.

2. Romie bed den right ah di bed foot…nuff pillow deh bout fi him get cozy while di ooman pitney a sleep up ah top lmfao :ngakak
    Just call him Nanny McPhish

3. Wait grown man still a sleep pon dat. It’s time to up grade no big dutty man suppose to a sleep pon double bed not even a queen Lawd. Not even room fi stretch u foot or roll couple times. N wats sad u proud of the bed poor ting.

4. I thought he was some kind of pilot or something Coz him always dress up in pilot or airline uniform. But then again a same so him dress when he goes to the dancehall parties in his costumes. Forgive me for being confused but carry on. Good day Met & Metters *sighs*

5. A shiny gold bakkle deh suppose to full a sperms n spit that hip sip pon daily n nuh haffi guh to di fridge!!
    Howdy sweet saranwrap,glad u deh bout!!