ROMIE DEM SEH DIS IS NOT YOUR HOUSE

27 thoughts on “ROMIE DEM SEH DIS IS NOT YOUR HOUSE

1. This is likkle miss house. i know for for a fact cause for every five step u take there is a floor mat/ rug. Dem need an interior decorator

2. This house remind of one of the scene of the crime settings, where things are placed strategically…just saying!!

3. Good morning metty long time u good ,kmt pon that phantom living room ya,a rather have a clean empty house than that mess up top

4. The house is clean, too much stuff in it but it is nice and clean and good enough for whomever own it… Some of us don’t own anything and if you do it’s nothing to be getting excited for… This house here looks decent enough to be proud of what you have accomplished… whomever house he might belong too…

1. Well for starters the MISTRESS of this home is the widow of a dead rapist, murderer and all things evil, so the word “accomplished” nah cut it. They accomplished this garish homestead by blood, courtesy of a child’s eye and talking lips.
      This house is a hot phucking messing! fi one that sofa and the kitchen shouldn’t meet up at all.

1. Awhoah, no wonder di energy a di place stay suh. Yes I, dem place yah u tan up a gate fi chu and nuh enter therin.

1. You can bet all if light gawn how dat room pitch black wid di red wall. Di mount a apparitions you would see in deh..lol. Dem house yah u just stand up outta gate all when dem a beg u fi come een..lol.
      Romie, a doan believe a soul a grudge u fi dis, damn delusional u be.

5. But why Romie a show off the helper’s quarter up a likkle Miss yard. People this is the Helper’s quarter that is rewarded to Romie as part of his salary for his help work.

6. Romie fada have a nice house inna 3 east a greater portmore and him always say a fi romie although him hate romie and him have a house a hellshire heights too, him not as bad off as him seem

7. IS A ENGLISH THRIFT SHOP THEY BOUGHT ALL THESE STUFF FOR THE HOUSE. I see the bottle what the hell ? i can’t see the Jesus or the rooster figurine where is it ?

8. Nuff a dem pple yah wah deh run dem fingers no have no room fi chat cause nuff a dem bed still deh pon bloodclaat block but yet still unu ova yah chat bout di pple dem house an unu have a ting in life show moooooove unu blodclaat

1. Is lie wi tell doah? Wedda di ppl dem deh pon blocks or lean-to nuh meck dis monstrosity of a resident any betta. I would prefer kotch pon a rass bamboo seat dan siddung in dat frowsy looking settee weh how much mout watah probably drain pon, all poup from two years ago still smell inna it. At least bamboo naturally antiseptic, organic and bloodclaat odourless.

9. To say something nice about this establishment, I LIKE DI RED LIVING ROOM WALLS BUT THE HOUSE IS VERY CLUTTERED…

10. Met dis house is where whole heep i mean whole heap a batty man used to lay dem heads! Esp the infamous gary bimma and tweet aka dutty love yes is likkle miss house! Smh why him a hype bout a house that most people know bout uppa heavendale??