RICHRUSH KARDASHIAN COME YAH MI GYAL

This girl richrush is labeled as a fashionista when all she do is wait pan Kardashians, Jenners or somebody popular fi post a style or pattern fi she falla it

**Senda..Richrush doing big woman tings but she a likkle pickney she entitle to follow nothing wrong man..And she look nice ina di tings dem**

37 thoughts on “RICHRUSH KARDASHIAN COME YAH MI GYAL

1. About 3 days ago I deleted her off snap. This likkle girl is a idiot. All she do a run off her mouth on snap yet when people shine likkle light in r face pon fi dem snap she a behave like a shy fool. What she needs to do is pick up back schooling this year Cause cloth n boot can’t put u anywhere. And she barely have cloth n boot Cause every knew suit she get she snap it. She chat too much pon snap this one bagga unnecessary lippings bout people nuffi question u or ask u anything Cause won’t ansa. Like who tf u think u be? A pinkwall alone u get likkle recognition from. Squat n humble u ass like waynette. Nobody don’t hate n badmind unu Cause waynette a take old man money too but she is very humble and seems far more productive than u. I delete her from snap. She too disgusting on it

1. Am glad u did love. U me like, cuz the others hate me n stillllll nah delete me. So cheers to u bashment! U ever hear the saying stay low n nuh mek nuh badi kno exactly wat is wat? Just kno! ja will nt my home forever so all decisions ive made just far, is for my well being

1. Stay low??? Bitch if it’s a new shoes u get. We see it pon snap before we see it pon u foot. When u a go western union go pick up the $50 and $100 dem u snap in deh. A must of recent u stop do it because d gal dem mud u up ova ya. If u go out and eat one sensible plate a food u post it. We know enuff a u business so whatever else we don’t know.. u will eventually tell cause u frighten fi every thing. Ja is not my home either but just like ell twiz me patiently a wait pon u fi snap u papers dem wen u married to u grandfather a ohio. And me nuh hate u.. me delete u cause u nuh make no sense pon me snap. One bag a chatting in a u dutty dark room. U bed low and deep like. When u can stand up outta u gate way n take a sensible pic then u can come.over ya. Everything unu talk bout haters and the amount a wrinkle balls u affi a suck when u travel fi ensure say the $50 and $100 dem still coming. Get ur acts and a career together until then leave pinkwall until December wen u turn an adult. Good bye!

1. No biased but ive seen her collect whul eep a money. Unu Always a come wid d 50 dolla argument. 50 usd dollar last time i checked is abt 7000 jmd n me see dat girl collect coils before.

2. Yes the chat too much and f**king nuff Neva see a little girl love take up pleaple problem so much Pom her head….but a so when dish towel never know them would turn table cloth them gwan….can u imagine if she was banking like her friend that sell shoes.

3. But isn’t that what all these IG fashionistas do though? Why single her out? Every single last one of them copy Kardashians, Jenners, MakeupShayla, Amrezy, House of CB, HotMiamiStyles, Jai Nice Fashion Envy, Fashion Nova. Same clothes same styles.

If anything it’s a competition to wear it first after a celeb is seen wearing it. That’s fashion these days. You nuh hot if you nah follow the trends on social media.

4. Bitch on snap lipping about how she sucks her thumb and wear retainers, so she’s not taking out thumb to answer questions. Like…ppl are doing way too much if they think they need to consult her about ANYTHING, she needs advice herself

5. YAWNS lol everybody knows i loveeee the kardashians ntn new. Love their style always put my twist to it. Unuh nuh tiad fi sen me in now? Idc lol these clothes r ntn new they been in style likee amrezy n i rnt the first to do over the shoulder jackets.

1. Girl u put this up about yourself u are so attention starved. Get a real life and stop SPAIF. u act like u act like u never get enough love from ur parents. What were u ur fathers least favorite jacket?

1. She said tht because the sender used amrezy picture too. N wat u mean like amrezy is no big celebrity. Amrezy is nothing compared to the kRdashians so while she above rush she below them b nuff others!

1. exactly i never said amrezy on kim level but rush talk like she on amrezy level and she not. stop hype a nobody

6. Is her other foolish friends that trying to be in the fashion industry fooling her. No disrespect but nothing fabulous about her fashion.

7. She can’t tek out the finger to answer question but somehow she don’t care about a hater ( because if u don’t agree with something they confuse it with hate) but can take out the finger every time to come over here? And I’m sure going to rant about how much she don’t carel loool

8. Rich has no shame, after bashment empty u so like a bottle u still a try put on brave face like u nuh feel bad gweh gal!

9. If a Kardashians Dem she a falla we cyah waste time den she nuh have noweh ago if a Dem a fi har idol.

10. She is anoying as hell she swear she’s the shit bitch where? You is ntn but a frighten Friday. girl show ur entire room since u so hype but is these clown hypeing her up bout u get tv call n turn it down lolwho u think u be?

11. I was wondering what inspired her rant on snap when I watched it. Smh

She spends way too much time caring for someone who is always claiming “idc” hmmmm

12. G aka rich rush come better dan that. We pinkwallers may wukliss and na nothin fi do as unu claim but we nuh ediot. We know wen name a change. Rush fi a “celebrity” make u love pinkwall suh? Every other celebrity me know all wen shade room and media takeout a empty dem. Dem nuh take it up pon dem head. And me know a nuh no fren a call u and tell u say u make pinkwall cause u can hardly find fren fi go out wid much less. A u same one everyday a clock d post dem wid d rest a wukliss pinkwallers like me self ya. For somebody who don’t care and isn’t bothered u full a defense tho

1. Lol she must waan run guh merika go continue living on snap . Dem gal ya wukless nuh bloodclaa
      Anybody weh tek dis nuh live nuh weh wanna be gal serious is a fcuking joke . Ar mumma deh a farrin and u never see she snap dat . Or post it pan ig seh she go visit r mumma . Dem gal yah crawny inna real life . Nobody nah knock yu hustle bitch . But as smaddy seh memba u before u get braces and act like it . None dem gal deh Weh know u dem cyaan jealous a u now . Cause inna fe dem eyes u a De same ugly ruchelle wid straight teeth . Make up and access to social media . Mine sharp one a we kunk u inna u forrid one day cause u chat too much

13. This little girl don’t stop send in her self
    Met a time u stop post it real talk
    It’s evident, each time a post is in
    She’s like one of the first person to
    Comment under her own post
    Rich rush stop being pathetic and live your life
    U just did wa ppl know u a move go a merrikka
    Take a chill pill b

14. Rich rush buy r sumn dem off Dh gates and AliExpress wah day yah the lil alien snap bout stop naming you kids a certain name like Shaneal Shanique etc . Russell stfu yuh nuh white yuh ugly … u nuh stop buy out the $5 things dem n sell fi big price … kill yuh dead yuh nice , remember how u looked before you fixed your teeth them ? Ah suh u fi behave cuz the pretty girl attitude nuh look on you

15. Of course this bitch ugly even now thank god Fi hair n makeup poppy show gal put up a pic without hair n makeup mek we see ugly no rass bout u name rich rush which part a u rich ?

16. Wait deh. Remember how she look before braces, she must act like it? Ignorant much? Nuh unnu always a seh ppl fi tek money and fix up them self so if a that she do and proud bout it whats the big deal?
    And she always comment and seh she love MET blog so it’s not exactly a surprise if/when she responds.
    I really did not know she was so young till the bday post. She put well put together most times .. mi nuh follow the snap so can’t comment on that. I follow on ig tho, she come off humble?

17. This is my thing with this little girl, she ALWAYS a come pan social media a gwaan gwaan and hype up herself, she put herself on this pedistal where she has to do over the top stuff even if she has to fake it, who she trying to impress or outdo i dont know, now when ever anybody says anything she changes face and starts to play victim and act like she’s young and she is allowed to do certain things. Im soo sick of her two faced behavior i can neither like or dislike her, i wish she would just disapper to be honest. Oh and i think she sends herself in all the time.

18. So @ you Ms Rich Rush you get an old white man to marry n wife uh like Lauren? Please, bear in mind that you might not be as lucky as she was bout JA won’t be your forever home… well, gwaan me dear take the whoring thing international now.. you see what happen to Javanna? But you young still

19. Rushianne! Goodz! Post the pics from Bora Bora fi nuh plz. And when u guh Santorini drop dem too. And Florence. I live vicariously thru ur posts. Oh and when u want designs for ur lingerie line hmu v.v xoxo