RICH RUSH SEH SHE A CELEBRITY

CELEBRITY AND DEM A USE FRESH HAIR FI MEK WIG FI HAR ?????????? SOMETIMES UNO CHAT TILL UNO CHAT OUT UNOSELF…SO A STALE HAIR WIG DEM USED TO ”GIVE” YUH??? SHE SAID ONE OF THE PERKS OF BEING POPULAR IS THAT SHE DONT HAVE TO PAY FOR HALF THE STUFF PEOPLE SEE HAR WID??? DI ALIEXPRESS STUFF???? CAUSE WE NEVA SI YUH WID NOTHING OF MONEY CONSEQUENCE YET SO YUH FI GUH EASY…DIDNT THEY BUS YOU SAME ONE A SEND IN STORY BOUT PEOPLE TO INSTAGRAM PAGE SUH WHY IS A PROBLEM IF PEOPLE SEND YUH IN YASSO? GO SIT YOUR JUS WHA DAY SELF DOWN BECAUSE YUH DONT EVEN KNOW WHAT A GOOD PLATE A FOOD IS.

15 thoughts on “RICH RUSH SEH SHE A CELEBRITY

1. she just nuff and force hype and no have nothing fi hype bout… i was listening to her and i deleted her because she just big and bloodcl$$t boring and love chat… as far as i can see nobody nah use her and she swear think a she nah use nobody, not even her friends seems to be into her! she need fi chill and go back a school or gwaan a foreign since nothing deh here fi her… me just get a lil badmind feeling bout her when she talking and stay throwing shade wid her ugly self

2. If you hate it here so much and there’s nothing to do here, why yuh nuh guh back a farrin, nobody nah stop yuh and nobody won’t miss yuh. Were you doing something overseas? Were you doing anything before you left here? No, you were unemployed and waiting on old white men to send you a little change so you could survive so what’s the difference now. What, your grand plan of being a celebrity overseas didn’t pan out? You realized that you were a little tiki tiki in a ocean full of Great Whites. You should all thank God for Met site because if it wasn’t for Met we wouldn’t know any of you.

3. Poor she .. she well wa reach a forrin bad
    Hear r nuh weh day “forrrin fit mi doh” DWLLLL
    FRIGHTEN BAD! Me seh she well wa smaddy give
    Her green card u see mi can’t manage a baxide
    “I don’t like it here” no a weh she like it??

Rich rush yuh buy all ur own clothes mamma
    And u pay to do ur nails
    Only thing u may not pay for us hair and I you’re not the
    Only one girlie .. you’re not a celebrity, youre popular on
    IG ! Only IG no where else minus ur IG account nobody
    Knows u. I saw u in NY the other day funny no one asked
    For your autograph dem not even fart pa u dwrcllllll

4. Rush full a shit with her ugly self, a full time ppl must stop support she and fanshion never attitude just disgusting for somebody that sell u must be polite to ur customers no matter what….all bosses are still worker because without customers who are you? Ppl If u live in Jamaica open a scotia bank account it can shop online ( and when u are traveling to the U.S u don’t need to buy USD u can use ur card to get money at any Bank of America ATM for free) because the facial brush rich selling is not even 600 jmd she pay for on aliexpress and the lashes is not even $300jmd when u convert it…u get the one visa all of a sudden u turn traveler lol if a laugh a dead it’s obvious u go sell because ur always in hotel whenever u travel so come again. When post in foreign ur well dress going to a bar or restaurant lol bihhh who u fooling ur trying to get a man.

5. DWL!!! Mi know seh unuh did aguh pump up this likkle bitch suh till she mad, popularity is madding her. No man a Jamaica dont want u bitch, all u do is sell pussy now farrin a mad u. The amount a Jamaican man u beg beg credit and chump change the man dem nuh stop chat an laugh afta u ediat gyal. Why u doe run weh??? Why the man nuh marry u and put an end to ur misery???? As a matter of fact WHY ARE U HERE???? Its summer time why u neva tan up deh why u come back suh quick???? Guh suck u madda Rich Rush u fava big eediat.

6. Mi seh it betta dah bloodclaat gal yah neva open har mouth… A waaaah big eediot gal tuh pussyclaat…. gal all a come mek mi country seem like a only pawty we pawty…. big illiterate gal dunce nuh bloodclaat…. hear ma seh mek one di man dem send yuh go school…..mi f**k man fi money see dah gal yah like she wah f**k fi a whole neda personality and nationality.

7. Suh wait goodie nuh get the green card or citizenship yet. Me think she did a move fi good, thought that’s why she quit school. Yuh nuh can run off go U.S. go live, Jamaica a nuh no where to yuh obviously, suh run off man. From me a baby me a travel to U.S. U.K. and Canada and me since me get big yah now me can’t stay deh too long when me go whe, me get home sick and want come a me yard. Tell zaddy say yuh want stay 5 months in the hotel when him buy the ticket and rent the motel or him can’t afford it?

8. A dem yah a internet hype gyal weh nuh have nutten substantial fi show. Bitch even if yuh did a guh school we woulda gi yuh some credit. GTFOH yuh a nuh nuhbaddi, shut the f**k up and guh find something constructive fi duh. You are not even cute. Bout yuh popular and get things fi free. Jamaica to America is wah kinda travelling. Yuh nah travel guh nuh weh. Aliexpress weh yuh and yuh dirty fren dem a hype bout nah match a ting to weh some humble gyal a wear. Who the f**k do you think you are? Yuh pussy have more mileage than yuh age. Bye bitch!!!! UNU SICK DAWG STOMACH

9. 1. Stop send in stories about this girl
    2. Rich darling go school
    3. You nuh ugly so don’t act like Yuh ugly amen . goodnight .

10. Dear Rich Rush

Yuh know mi nah go support yuh pon the dissing of yard right! !??It’s one thing to have ur ideals as to what is fun n boring to you…but it’s totally fcuked up to paint the picture that nutten nah gwaan fun a yard or deh fi do!!

2million people come to Jamdung annually BECAUSE NUFF FUN THINGS DEH YA FI DO..u wrong wrong wrang fi style Our island paradise! !however what you do wid yuh pum pum a fi yuh concern..if u want put it pon yuh farrid walk go Farrin wid it..if it worth more than $100usd ..wateva..by all means. .just don’t diss the Yardies Yard zeen.peace out!

11. Guys please stop telling her to go back to school she have to reapply because she fail all of her courses so if the foreign thing no work out she ago mad. Why u think she nuh go back a school? unno never see how she hype that she a go uwi? She CAN”T!!! Now, big whore u can come defend yourself on this post n say it ain’t so…. You and Shanice can Show unno school records just like meekie.. Lool. Take several seats bitch!! No one jealous of you and every time you open that big mouth of yours it shows how illiterate you are. Now Bye!! Silly rabbit