RECOMMENDED ICE

The gal queenie from southboro full a man like how board house full a nail..have har man a hellshire and a **k har xman from newland…gal have bout 4 more man a newland..all have man a town..how much man u wah so bitch..an u gwann like u better than ppl always a style the gal dem from newland bout a common gal come from newland bitch u nuh better than dem…u f**k 2 much man kool it dung wid piece a ice…one more thing banks head nuh want u…so stop run dung the boy..dutty gal..

15 thoughts on “RECOMMENDED ICE

1. Hey Queenie – seems like some body is getting paid real bucks to watch you front …jeez let the girl run marathon if she wants to….don’t tell me she tekkin all d man dem and non for you ?

2. Queenie u get ketck long time u a walk and fuk dung the place…all a stile the ppl dem from newland weh help build u in a dancehall…u never box nuh buddy out a my mouth yet..but mi ear u get ketch wid one in a your mouth..dont let the little clothes and shoes weh u have trick u bitch..a dog alone walk an fuk so..u condition wah nuff shampoo

3. Mi pum pum..a nuh pretty little queenie dis…weh gwann like she better than ppl buddy in a mouth and mi think u did a smaddy..

4. Really now..the bitch always a chat ppl bout wah dat she have on dat outdated..girl fren a u outdated..u 2 hype girl..

5. Don’t know queenie but all I have to say is ” it bun oonu eee”…

Buddy inna mouth is a crime now ? Using your own body parts is a crime ?

Bwoy queenie AND MOST WOMEN are guilty as charged…

Guess we judging her cause our lives are crystal clear.

6. Smh
    Y unuh mek the girl life style a badda unuh
    If she waah walk and fuck dun the place a fi har business and a fi har pussy ,me caah stand unuh Jamaicans
    Y’all need Fi stop judge ppl
    Cause me naah ask Christ most of who a comment
    Unuh bed naave nuh rass middle ,unuh naah get the good slp at night,cause unuu haffi siddung and chat ppl business

7. Queenie mi knw everyting bout u but ppl seh everyting that glitters is not gold..u a hype pon ppl wid clothes come on girl some a di ppl dem u a style might nuh have nuh clothes but dem live some where and all a drive..but u wah style dem..u likkle buddy mouth ago get u in a problem..jus watch..

8. What a sick sick smaddie this sender is!!But a nuh dat yuh fi do..use up all the letters of the alphabet n comment 26 times and then use the Spanish alphabet or Roman Numerals as yuh username :malu2 :cd :siul !!All now yuh can’t sey what this sweet natural body Lady do you or ur fren dem!!Keep ur head up Queenie from Southborough…U can get IT daily :peluk :angel :babygirl