READY OR NUH READY?

0 thoughts on “READY OR NUH READY?

1. The sender fuss mi to rass. I was gonna send it something similar to met today. I follow her on insta she’s always in the expensive hair and cage clothes yet she doesn’t work so I was wondering what’s her source of income

2. I also realise she is a dark girl however she filer her pictures to allow herself to look very light skin…

3. Sender please to leave the young lady alone because she must be tired when she afi wait her turn on that long line to be with Mr Ding cause him just walk and look everybody and swear him a di biggest celebrity always in a dance and send him friend dem go call woman fi him and poor him not even know say some a di woman dem whea him draw fa know each other dwl,Ding I know you love come ova yah come read is not everybody is MC.Peggy and are groupies so keep calm son some people just like you as a cool youth just gwaan build

4. Wow really ppl fe give ppl
    Credit were it due.
    Sender why yuh wan fe know wat
    Nikki due fe ah living unless
    Yuh ah goverment
    Because yuh say she wear pure exspenive tings.
    Why even care yuh sound bad mind.
    An fe say she ugly matter of opinion dat.
    Cause nikki nuh ugly
    Some story reach de wall an
    It meck sense dah one yah nuh
    Meck it first mi nuh follow
    Nuh gyal pon facebook or instagram
    Never an never will fe wah an mi
    Nuh love woman not even ah guy
    Can get mi fe duh dat
    Live an let live

1. Uhm u entitled to ur opinion and so is the sender…Chromaz is ugly..does bleach…and does sell….

5. @Anonymous at the extreme top your right, she filter ALL AND I MEAN ALL her pics, Nikki is as black as a burnt down house, she is NOT pretty. I don’t think the sender is badmind at all, I know for a fact that she’s not pretty and god bless the day they made chemical bcz she wouldn’t of been on social media so often. She’s full of herself and feel as if her shit can make patty and her poor ediot folleraz make her feel like she’s the shit az well. She don’t work and she wear the most expensive hair and clothes, where she gets the money from idk and really don’t care. I dont see ntn wrong with a lil toning now and then but to the extent where she use it like the air she breathe is not good, she’s not the 1st and def wont be the last but guess what, This is just for now we’ll see her in the near future when the bleaching stops working ! Wish her all the best tho! Smh

6. Mi and dis gyal kick off last year….Chromazz is in the business of buy 1 get 1 free…50%off today only…1st 10 2 call get wash and swallow…mi cyaa stand ar…pretty which pawt….she a compete with Casper and win to boot…clothes cheap like…always a chat bout man set up fake account with her pics 2 scam….mash mouth Chromazz u ugly like sin..btw u find the apartment yet…mi hear say a cause a yuh dutty nasty ways mek u mumma run u wey

7. I don’t know this young lady. But if u want my opinion base on this pik u send in. Then I think she’s a pretty girl. Next time u calling someone ugly choose a more physically ugly pik. So the words can match the photo.

8. I follow her on instagram as well and she is well dressed and beautiful u guys worry about the wrong things

9. Nikki chromaz nuh brown at all, she’s a dark skin girl weh full a buss and tattoos, only her face a bit light, bare cheap clothes she wear and tear. Her eye dem gone inna socket and she have a big blk spot inna her eye weh dem say a cocky shot her in deh, only thing she wear dare a hair cause she nuh shop uptown nun tall. She stay real bad and shape bad. Only who nuh know her she can fool cause dem feel she a somebody.

Mi feel a she send in d pic fi ppl know she a f**k Ding Dong and yes she and her fren luk like dem a go funeral, luk like she did a bury her dead pussy cause she sell it too often

1. Your opinion can stay. How cocky fi cause black spot inna har eye? kmt.

Har clothes cheap because a it she can afford. I LOVE BLACK CLOTHES! so me a defend dat. Purple, red and yellow clothes look like funeral clothes…YOUR POINT? SO, shopping uptown put you in a unique bracket? cause me uptown and shop any damn where me feel like!

YOu can’t be above her because you de inna circles wid har fi know har business.

10. Nikki chromaz nuh brown at all, she’s a dark skin girl weh full a buss and tattoos, only her face a bit light, bare cheap clothes she wear and tear. Her eye dem gone inna socket and she have a big blk spot inna her eye weh dem say a cocky shot her in deh, only thing she wear dare a hair cause she nuh shop uptown nun tall. She stay real bad and shape bad. Only who nuh know her she can fool cause dem feel she a somebody.

Mi feel a she send in d pic fi ppl know she a f** Ding Dong and yes she and her fren luk like dem a go funeral go bury her dead pussy

11. So when since bleach out skin considered beauty… She’s pretty to y’all but she clearly has insecurities if she hides behind Filters, Bleaching cream and weave. #teamnatural
    A lot of theses ladies now a days need to know theirs way more to life than makeup/clothes/social sites/weave..

12. Saw her at wet Sunday she is black as a bitch
    That’s def all filter & she wear cheap clothes always look like a go go
    & she shape like a box. They say that she sell vagina for real tho but idk my link guh school wid her and that’s what dem say she sell …

1. ROFL @ “she sell vagina” :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak..what a way u pretty it up, is it to suit har beauty>? yes jahn=!!

13. so dem clothes deh that she wearing now is considered expensive? jus asking cause unu say she wear bare expensive things…..moving along so keniesha n ding leff?

14. Mi hear seh she was a big whore when she did young her Madda send her far away from portmore and she come back when she get big dem
    Ah f**k from Woppie kill Phillip and don’t have nothing to show

15. Nikki chromazz look good ,mi nice clean god mother look good unuh dutty and badmind …If she neva look goood unuh wudnt a chat bout har ,har mouth dnt mash and har gap fit har ,gap a bloodclaat brand weh nuff a unuh cyah wear , unuh say har clothes cheap and unuh still cyaah afford di look hahahaaa!! unuh life sad nuh bbc.

16. nikki chromaz a one addi ottest thing inna dancehall right now ! suh unu jus soun badmind af !!!!!!! di gyal clean nuh pussy and so what if she wa be whore etc ! di gyal a f**k n a collect caz mi can neva seh she nuh look good yet!!!!!! eva cleann nuff a unu a f**k and doh own a bed! Lowe nikki chromaz n d yal did black she bleach and get brown n har skin clean nuh bombo ! badmind dutty f**kaz

17. nikki chromaz a one addi ottest thing inna dancehall right now ! suh unu jus soun badmind af !!!!!!! di gyal clean nuh pussy and so what if she wa be whore etc ! di gyal a f**k n a collect caz mi can neva seh she nuh look good yet!!!!!! eva cleann nuff a unu a f**k and doh own a bed! Lowe nikki chromaz n d yal did black she bleach and get brown n har skin clean nuh bombo ! badmind dutty f**kaz

18. I followed her on instagram she looks gud I have no time hating her an if u wanna see the real her follow her on snapchat

19. Unuh full a insubordination nuh f**k. D girl look damn good n if Shi a sell ar pussy. Shi hot n argument dun. Hat bleaching on fleek. See ppl business n leave it a BC lone. Cho man. Unuh just badmind.

20. Unuh move unu Bomboclaaaaat unu bad mind big ole bitch weh unuh know bout her true she a nuh commonazz like unu generations!!! D gyal Eva BC look good rn she all nominated fi best dressed so who tf is unu fi judge???!!! D gyal Eva in expensive hair and good clothes and so wah if she sell move unu BC Caz all who a BC chat unuh a gi free BC f**k and nahv a bed and dressed unuh kotch up unda unu mum a /man/fren yaaaaaad UNUH FI MOVE UNUH BC N LOWE D GYAL yesss she nuh braud like some a we but god give her a MF pretty face and r pussy twice as BC gud dahtz y she have money a come in rapid if unu stinking pussy did good unu wouldn’t a chat r but me just a wait fi unu just say sumn else me ansa fi d BC gyal left r alone LEACHES unuh pussy fi go grave side full a chawed n gingifly a pitch go a BC doctor bxtch n Lowe d gyal mek she bleach n do wah she want DUTTTY BC GERMMZZZZZZZ!!!!!!!!!!