POST FROM THE COMMENTS

Trump is a basket case but Met me haffi come talk bout d one Carolyn Yapp (former miss jamaica girl) same one weh you did post the story bout her sucking the oman husband buddy fi money! Now she start ride Leon Bailey Buddy fi money! Look how di bawler yute get him lickle buss and good money from him football ting and this whoring girl after him just cho she see dolla signs!! Carolyn weh claim say she have alll these standards??? ehh By looks alone and background Bailey is someone who she would usually frown upon cause she pride herself as the classiest , prettiest ray tays tays and she will neva date certain people BUT the US millions weh the boy a get a blind her and she a look some a di millions in pretence like she actually like d yute! Leon wake the hell up and run fi life from carolyn! She nuh mean you noooooo good. Carolyn quit being a money whore man! Dis gal do anything fi money me jus haffi loud her up today!!

14 thoughts on “POST FROM THE COMMENTS

1. Carolyn is a known slore. She have this style where if u call out her behaviour she call u hater. She need to fix up her dirty ways and stop selling her front. Her name a call up on this thing too much now.

1. You should state all the cases and occurrences of her being a slide. We’d like to know.
      State who she sold her front to. We’d like to know.
      Must be some damn good pussy, she seems very well off $

2. Mi still waan know a which married man is har daughter Faada. Did she ever mek it public other than that he wanted her to do an abortion and didnt want anything to do with the pregnancy. Did that change?
    So she naaw work with some hotel or d other? Typical high colour so called UPT Hoe. Dem rags to riches guys need to wise up, dem girls would neva n still dont want onoo just onno money

1. The observer explained the cause and effect to that particular whoredom

She suppose to own nothing but bikinis πŸ˜€ πŸ˜€

3. Isn’t this the girl that got pregnant for the tennis dude and he didn’t want the baby but she carry it??? Also the leon dude was just with (lexe warren girlfriend) sister taking pics at hotel for her birthday or then a just friend?

4. Carolyn story is living proof that beauty guarantees you nothing in dis world. All dem run and jump like hurdla dem still caan bag a solid man. No top tier executive, doctor, Prime Minister, big celebrity, nobody. Not even a dude from a solid tony family of old money. Imagine di likes of she still pon girlfriend status to rass.

1. You a hoe! Bout top tier πŸ˜€ πŸ˜€ most of you top tier a tek hood!

Ole money a mammas boy, self centered with deprave sexual habits.

A 9-5 self made man is Top tier. The woman want to be single is no other person problem.

Yapp is a whore making her own way, but you a hoe (pocket digger) :tkp

5. SENDA…. mi rass bad mind a rear its head, most of this post anonymous seem from one person…..really the bwoy dem glad fi reach fi f**k who dem couldn’t f**k when nobady no know dem. a leff it seems u get leff.WHAT IN ur head is a solid man see me and come live wid me a 2 different things.

6. @anony#7 whats ur idea of a solid man hope u got a celebrity, and or a minister empty headed gal u don’t love people for profession and every f**king woman is a whore indirectly some wife a f**k fi NUTTEN, u see bounty gal fly een come fck him u think if him did still a sell figurine dem would even look pon him?? LEFF THE GAL PUSSY ALONE clearly she a ride something you want

7. @ANON#7 Girlfriend status is wonderful… people stop walk and cock off wedding ring that rass will bun u finger. unless u a married fi switch countries honestly ask u friends its only a faΓ§ade a cover up wives are living in misery u live and f**k by the clock ….wuss if u breed up like STEP LADDER as u strt f**k the pickney dem start maaaaayyy like goat, mamma no man want pussy unda dem deh condition deh, so a gone dem gone a whore quiet yard dem serve dem purpose so stop envy people for their lifestyle tek care a fi yuh