PAY SHE NUH WAA PAY DI PEOPLE DEM

7 thoughts on “PAY SHE NUH WAA PAY DI PEOPLE DEM

1. Spend some a dat money on a evening class and learn how to spell duncebat. What an embarrassment lol And love gwan like you hot …. Bout 5 car >>>>> Imagine.

2. That money soon done and she gonna end up right back at square one. Member the date I wrote this.

3. All me haffi say, Nikki need fi stop bleach. She crawny bad. Glad the day Rebel stop the bleaching

4. Met why do you entertain this scum of society…this nobody is not only a thief but a pathological liar. Then when you hear that dem dead in a ditch the sympathy comes…owes scam money and boasting..Sad dirty looking bitch

5. I beg to nominate her for the “People we don’t want to see near JMG Pinkwall in 2020” award. We tyad a har man!

6. Unnu kirout and luw ar. Mi luv ar esi, she just bareface and teef, omg she “ambitchous” bad. She just a move from strength to strength wid the ppl dem money. Nikki, know me love you, you are an inspiration to all teef. You a mi favourite two foot puss mmuuaahhh!!!