ORANGE VILLA RICH MISS

Good morning Met,

You liikkle Ms. Pretty Rich uptown girl, yuh nuh know sey the same knife weh stick goat stick sheep eehh, yuh never know the man did married before yuh breed fi him so why the bagga excitement now!!!!!!!!! I swear if you invest half the time yuh do pon instagram in looking a Job or going back to school yuh wouldn’t be such a habitual liar. yuh fi stop it. Get some tack it should go wid your address and social standin.

b1-Optimized

b2-Optimized

0 thoughts on “ORANGE VILLA RICH MISS

1. Suh all along bobby a married Man U breed fah. Me did think a ur man a ur baby father u all a wear ring pon finger.
    U thought because u breed fi the man you were goin to b in the empire but that didn’t hold him r wha. Go get a job n stop use the child as a meal ticket n go back a school. All u everyday a post pon IG with yuh dunce self like u a poet
    Go find something to elevate yourself n stop tall about the man res a pikney them
    Old bitter babymother.
    Dem really say birds of a feather flock together no wonder bobby, Melissa n sidonie r frens unno a bitter babymothers towards unno baby father n unno did knw say the man dem married r dem nuh really mind dem pikney so y go the xtra mile fi go breed to try keep man.
    Dem man deh dnt want a soul

2. @ispy thatis soooooo true and for ppl like bobby it gives them an outlet where they can be anybody.Bobby need to go lsit her ass down in a corner.i feel bad for her bcuz its like she don’t realize that pplknow the truth.bobby i know u reading this please stop u look stupid

3. Damn bitch. Need a fu*c king life. Go and put that poor pussy cat on a break. It’s shedding and malnurish. Go and be a good mother stop worrying about ig and what ppl thing abt u. A matter of fact just go and look a job do something productive with urself. Ur not getting any young dummy