ONE MORE WAA KNOW

10 thoughts on “ONE MORE WAA KNOW

1. Sender I hear that shuggy come a shanzi house fi sleep over and left wid d whol r house business. How rose n her step father nuh live good and dem sleep in a different room and every min dem cuss. I don’t know a wah met a wait pon fi take Rose file. Cause she herself wudda never go look one work or do something fi r self. All she do a siddung n plastic out r body n drrss up in a competition wid r daughter and go chat mix up a day time wid r ghetto fren dem

2. kmt , im annoyed with this story. people eep on treating shanzi like she is some celebrity ..im annoyed. thank god for instagram and shuggy is a pretty girl but is like she is trying too hard. both are still kids but if thats the case with regards to her coming over the house shuggy shouldn’t do that but im really annoyed with this story..its old news

3. Ppl di whole a di story dem deh y already and ntn nuh really stick where Shanzi is concerned! Only things bout di mother hav proven to be true and coup things bout Shuggy!

Kindly to use di search button an go look, unless unnuh hav proof, stop send in things bout di girl!

1. Bitch STFU! The girl doh need fi fix ar teeth.. uno fi gweh and stop hate the gyal dem. Without instagram they’ll still be intelligent young ladies. At least they are in school and trying to get some kinda qualification. Wtf are you doing? Don’t be mad cuz you ain’t got em followers boo.