NICKI YUH A READ QUICK AND FAST DOE BOUT YUH A RUN UP INA LOOM

24 thoughts on “NICKI YUH A READ QUICK AND FAST DOE BOUT YUH A RUN UP INA LOOM

1. NIKI A USE BADNESS PON D PPL DEM AN DEM MONEY , SHE A PIMP FI STRAIGHT, GAY AND BISEXUAL, SHE A SCAMMER, ESCORT AND LOOMER , NIKI USE HER MOUTH A SCARE D PPL DEM , SHE COLLECT BOUT 5 DRAW AN USE IT GONE DOU UP HER BODY , AN DEN A BAD UP D PPL DEM , ..

2. A one ting me know she ago have one a di most expensivest scammas body dung a Fort Augusta. An a next ting dat mean seh yuh did red yiy an badmine sher den cause yuh seh yuh naa do nuh body. A eggshell, banana peel Waste, low self-esteem gal dis poor ting. Mi naa lie dem brave tuh cause mi hate hospital not even di smell mi nuh like much less fi volunteer fi go lay dung mek dem wuk pan me yuh mad!!!.. Mi affi rass sick fi go pan hospital bed muchless unda knife.

3. This girl ambitious but she behave disgusting bad. And this loom thing, I hope she get in some trouble. The authorities should see her post and bring her in for questioning.
    I don’t understand how nicki so hype, look at the condition of her house, the ceiling is from back in the 80’s style. The yard is a mess. I don’t see how she live where she live n so hype. She need some etiquette training too. The big furnitures cram up in the room n the low ceiling. Someone need fi tell dem hot gyal place affi hot. Clothes n shoes n fake batty does not make you hot.

1. Where did she move to? Because I am sure it would have been blasted all over cuz everything dem do dem post.

4. She went and did her body. Just waiting to see these new pics I hope her body matches tho because I am tired of see these ants bodies.

5. It’s this her first flight ✈️ ‍♀️‍♀️
    Why I feel like I am taking this flight with her… documenting every step a the way…. Neva see come see ….. calm down

6. Sad nuh bloodclaat.

Nikki me lose offa you, you make ants body sher plus social media press u button and u go do body.

It was not necessary! You were just fine before.

And then a hype over that? Bout dem dead… is only young people weh nah no confidence and easily brainwashed follow up dem gal ya… crazy man.

7. They’re not going to stop this scamming this until someone else gets killed. One of Cocky Tractor’s friend no stop promote this then they wonder why when dem get jammed, jailed and killed nobody feel sorry fro them smh Keep playing with people’s lives you scums.

8. Nicky chromas stay bad in a real life. I saw her next door to pudon shop and she look crawny.. Sher do her a big favor make she move out a the room and rent apartment uptown now she follow sher a gone do body to. why them hate Dem self suh I dont know.. She open up store next to puddon with the bleaching creme and all a China clothes Dem.ppl becare of that scam them have a run bout bout join and get ppl into it and u get money..

9. She just loom to riches so fast. Look like she take everybody partner draw one time. I know things are not easy for some persons and the opportunity to get high returns are tempting but think of the risks first. Nicki you’re on the radar.

10. CAUSE WHEN D PEOPLE DEM A ASK HER FI DEM MONEY, SHE SEND BAD MAN GOH PAGE DEM,SOH NUFF GET FRAID AND DONT SPEAK OUT , NUFF A UNO CHAT BOUT SHE A HUSTLER, NIKI A SCAMMER BIG TIME , JUS REMEMBER DIS POST WEN IT BUSS OUT , SHE A TELL PPL FI GOH BACK FI DEM MONEY, AN D PERSON NAH GIVE DEM BACK DEM MONEY

11. U know seh more while unuh fi split justice and stop being biased. On 3 different occasions mi si she give up to six people dem draw . Why unuh never screenshot dem one deh smfh

12. I wouldn’t say she badmind sher because she clearly stated that she had ask sher for the number and was wanted to do her body but want to get other important things out of the way. Which clearly she did like moving and selling her cream. both parties nu really have nutn when u check it su how Nicki fi badmind? To me she even a lead Cah from the time sher a do road she nu have much. just sayin

13. NICKY WELCOME TO THE LEAKY BODY CLUB BECAUSE A YOU DID SAY SHER A LEAK, NO LOVE FOR YOU NIKKI YOU TOO FUCKING HYPE LETS HOPE MY CUZ GET HIM MONEY BECAUSE HIM DON’T TALK AND NOBODY WILL KNOW HIS NEXT MOVE????