NELLIE DEM SEH YUH IS A SAD SETTER YUH NAH UPSET NUTTIN

All the hype she hype the fight she fight this flexx boy nuh want nelle no day no time all the suck she suck cause OBVIOUSLY not even the f**k cannot ole this boy him don’t look at her period it’s in the talk all over a Bronx mascot nelle this man nah look at u PERIOD! Him walk pass her like him nuh know her him nuh acknowledge her no way when mi hear seh him a **ck her not deh! Cause this man have him woman me did know it’s either a lie or simple just a 1 f**k now mi prove it me see them in the same place more than one occasion and this man nuh see nelle no day no time lol poor nelle u nuh name upsetter cause u nah upset nuhbodi but yourself dwrl nelle is the only one out of her lil Fren dem nuh have nuh Likkle Man fi har self hush yah goodie guh tun Muslim

14 thoughts on “NELLIE DEM SEH YUH IS A SAD SETTER YUH NAH UPSET NUTTIN

1. I see her come in Battymon stichy shop and she’s a very pretty girl in person just very loud but aren’t we all sometimes . She’s too pretty to be someone side chick and side f**k . She works cause she come in the shop with her uniform on. She has a job , she’s pretty she can more than get her own man . These girls love play number 2 too much and them so young it don’t look good . The flex boys them are users and abusers it you not giving them money or easy pussy they don’t want you so these girls need to run far from these flex boys they are no prize whatsoever. They all real life scammers , thieves , and have more than one girl sexing without protection.

2. In defence of Muslim women, Di gal dem have up dem husband even if is arranged marriage, some a unnu would be far better off with said arrangement maybe unnu wouldnt so damn miserable.

3. From she get up up with Kerry and Apple them I know it was a matter of time before her business out. She tell them and show Kerry all the things them tyrone flexx thief and give her all the gucci and shit last year him bring her go upscale place for her bday he don’t hide her I’m not gonna lie but remember him have a babymom/wife him love who give him his papers. The twin Dem Rima and her sister Chat nelli like crazy this is all facts and tyrone a f**k one a mi friend so it’s not just Nellie she be doing his returns for him like she forget say she’s not straight in the country.

4. but memba nelly deh wid sash trensetta to enuh. btw she and jaro left since him get dip

nelly neva ave a man for herself memba a suh she did deh wid teo rich forever or shud i say she was jus a f#$k

5. The flex crew has no loyalty from farm to america they are the same user nothing change ever a look woman fi mine them.. That credit card scam soon mash up just wait and see prison not missing some of unuuh because of limelight.

6. I like Nelly tho,she is a nice person. I always see people bashing her about this guy. To hell wid him Nelly its your mind tricking u, get up outta u slumber, this too shall pass.

7. People always talking shit… Tyrone want up Nelle and him spend pon her, and yes she was at fashion and done with her look good friend dem… gyal stay bbc good.. baby star Tyrone don’t want you, ur just a f**.. I’m sure you’re not getting nothing either.. for the person talking about Tyrone stay in with the person who give him papers get your story right before yuh come and talk .. Tyrone been had his papers from him a little boy… good gyal Nelle big up yuh self..

8. Is not babystar a f*** him is augustusbaby10 A f*** him all in a the babydaddy house him f*** her n big pu*** baby Star a bring her go do treesome n 5 some de m a bi***

9. No man dnt want Baby star fi settle down with. Baby star (ashley), you are a very pretty girl.. idk if u run off up here or what but pls do not waste your opportunity.

Also nelly is extremely pretty also.

10. A me alone cah see weh dem likkle gyal ya see pon da Rasta man deh?? Him very ugly and come battymanish. Thank God fi likkle clothes and boot because that man is not a good looking one. Weh him wuk?? Fuss a did the next rasta one and mash mouth lukie ova ya every minute now a this dry up rasta one. Nelle you and yu fren dem tap send een stories we kno yu want the likkle fame but u is a known man clown nu man neva tek yu seriousl yet from Jamaica to farin nutn nu change. After all when unu walk and fuck su unu expect man fi wife unu up proudly Kmt unu tap waste we space ova ya pon e wall and go live unu nasty life!